Problem sa laptoptopom

poruka: 3
|
čitano: 1.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa hp pavilion dv 5 laptopom

Pozdrav svima.
Od prije nekoliko dana imam problema sa laptopom hp pavilion dv5 1002 nr.
AMD turion X2  2 ghz ,Ati radeon  ,4 gb rama
Navece sam ga ostavio ispravnog samo poklopljenog (uspavanog) ujutru sam podigao poklopac i cekam da se pojavi slika
sve lampite se popale na na tasturi i oko nje, lapica za caps lock i scroll samo blinkaju,  ali nikako da kompijuter pokrene sa radom.
Odnesem kod majstora on kaze da mora da intervenise na maticnoj ploci na procesoru od graficke karte sa lemilicom da se intervenise
sta je radio pojma nemam ali ga  napravi ali posle desetak dana opet isti kvar,ostavimracunaar u ispravnom stanju kad ga otvorim nista samo lampice popaljene monitor ugasen.

Dali kome pada na pamet u cemu bi mogao da bude problem?

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 13:27 (faruk).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa hp pavilion dv 5 laptopom
faruk kaže...

Pozdrav svima.
Od prije nekoliko dana imam problema sa laptopom hp pavilion dv5 1002 nr.
AMD turion X2  2 ghz ,Ati radeon  ,4 gb rama
Navece sam ga ostavio ispravnog samo poklopljenog (uspavanog) ujutru sam podigao poklopac i cekam da se pojavi slika
sve lampite se popale na na tasturi i oko nje, lapica za caps lock i scroll samo blinkaju,  ali nikako da kompijuter pokrene sa radom.
Odnesem kod majstora on kaze da mora da intervenise na maticnoj ploci na procesoru od graficke karte sa lemilicom da se intervenise
sta je radio pojma nemam ali ga  napravi ali posle desetak dana opet isti kvar,ostavimracunaar u ispravnom stanju kad ga otvorim nista samo lampice popaljene monitor ugasen.

Dali kome pada na pamet u cemu bi mogao da bude problem?

Hvala.

Tomu ti ne možeš ništa, problem je u matičnoj ploči, vrati laptop tomu koji ti je to radio i očito nije dobro napravio ili možeš ga i odnest u jedan servis koji se bavi reparacijom matičnih ploča laptopa, zove se Moj servis (www.mojservis.hr) ili kupi polovnu matičnu preko ebaya i neka ti ju neko zamjeni ako već ne znaš sam.

Valentin
15 godina
neaktivan
Problem sa laptoptopom

Nije otklonio kvar, odnosno kvar se vratio.

Većina servisa radi reparaciju matičnih ploča ali jako malo ih ima s čim napravit(nažalost i oni veliki) pa je moj savjet da to ipak napravi onaj koji da najbolje jamstvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice