Problem sa laptopom-upali se ali nema slike

poruka: 11
|
čitano: 11.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Radi se o laptopu acer aspire 5560g kupljen prije 3 mjeseca,pod garancijom,mislim da je problem HDD jer mi je čak jedanput pisalo da je možda uzrok hdd failing ali sada kada pokrenem laptop on pokazuje da je na bateriji plava lampica svijetli.Donja površina plastike na kojoj je hdd je malo ogrebana vjerojatno zbog sile pada, ne preveliko.Što da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa laptopom-upali se ali nema slike

Kratko i brzinsko .... pravac u servis, ali bez spominjanja možebitnog pada. Da je samo hard u pitanju vidio bi sliku biosa, tačnije početni ekran sa porukom da nema harda. Tu je još nešto otišlo.

Kad upališ laptop da li se čuje neki zvuk od harda? 

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
13 godina
neaktivan

Da.Čuje se zvuk ali nisam siguran od čega.Siguran sam da sam taj zvuk čuo više puta kod pokretanja kada je radio.Ali ovaj novi zvuk zvuči poput nekakvog teškog pokretanja (okretanje)par puta,i nije jako glasan.

I kako ide to s servisom? Moram se prvo dogovoriti s njima nek očekuju pošiljku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Da.Čuje se zvuk ali nisam siguran od čega.Siguran sam da sam taj zvuk čuo više puta kod pokretanja kada je radio.Ali ovaj novi zvuk zvuči poput nekakvog teškog pokretanja (okretanje)par puta,i nije jako glasan.

I kako ide to s servisom? Moram se prvo dogovoriti s njima nek očekuju pošiljku?

Nešto kao,

,imaš još tih zvukova. A da kontaktiraš dućan gdje je kupljen laptop u vezi servisa?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 16:09 (TONYA_).
13 godina
neaktivan

Tako nekako ali ne tako glasno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da je samo hard, sam ga zamjeniš, a pošto i nema slike uz to . . . servis. Neka te prije obavijeste o eventualnom plačanju popravka da vidiš ako ti se isplati.

12 godina

pravac u servis sa laptopom!

Nema tu nikakvog placanja!

Ako je pod jamstvom onda nema placanja nikakvog!

Jamstvo je dokument kojim proizvođac jamci da ce uređaj u određenom vremenskom periodu raditi bez problema!

Makar tu meni na nesto drugo mirise a ne na hard!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja imam jedan sličan problem,do prije par dana normalno startao,ali sada je to nekako usporeno,...stisnem gumb za upaliti i svijetli ali se ništa ne dešava nekih 10 sekundi,čujem neki zvuk u području DVD ROM-a i njegova lampica svijetli..Nakon tih 10 sekundi sve normalno krene,a primjetio sam još da čim izbacim DVD ROM odmah sve počne raditi..  (aspire 5560G)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
evo ovako ja imam isto laptop hp, compaq nx6310 ,ovako meni je problem kad upalim laptop i mogu uci u bios i ocita sve fino procesor rame i sve i vrti ventilator i kad izadem iz biosa i resetiro sam ga i onda je bilo ono hp logo za f9 ili f10 da ga boot ili bios i ostavim ja da krene dalje poslije toga samo crn ekran uopce nema windows logo da se ocitava molim pomoc a kad spojim na monitor isto tako
THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
dumina kaže...
evo ovako ja imam isto laptop hp, compaq nx6310 ,ovako meni je problem kad upalim laptop i mogu uci u bios i ocita sve fino procesor rame i sve i vrti ventilator i kad izadem iz biosa i resetiro sam ga i onda je bilo ono hp logo za f9 ili f10 da ga boot ili bios i ostavim ja da krene dalje poslije toga samo crn ekran uopce nema windows logo da se ocitava molim pomoc a kad spojim na monitor isto tako

Ovako na prvu se mi smrdi na hard . Mozes li izvaditi hard i prestekat u desktop pa skenirati ga .  Meni je imao samo jedan bad sektor i to na OS u tako da sam ga morao zamjeniti .

13 godina
neaktivan
ma tocnije sam mijenjao procesor i zamijenio ga i to se desilo a prije toga je radio normalno
THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice