Radi se o laptopu acer aspire 5560g kupljen prije 3 mjeseca,pod garancijom,mislim da je problem HDD jer mi je čak jedanput pisalo da je možda uzrok hdd failing ali sada kada pokrenem laptop on pokazuje da je na bateriji plava lampica svijetli.Donja površina plastike na kojoj je hdd je malo ogrebana vjerojatno zbog sile pada, ne preveliko.Što da radim?
Problem sa laptopom-upali se ali nema slike
- poruka: 11
- |
- čitano: 11.120
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kratko i brzinsko .... pravac u servis, ali bez spominjanja možebitnog pada. Da je samo hard u pitanju vidio bi sliku biosa, tačnije početni ekran sa porukom da nema harda. Tu je još nešto otišlo.
Kad upališ laptop da li se čuje neki zvuk od harda?
Da.Čuje se zvuk ali nisam siguran od čega.Siguran sam da sam taj zvuk čuo više puta kod pokretanja kada je radio.Ali ovaj novi zvuk zvuči poput nekakvog teškog pokretanja (okretanje)par puta,i nije jako glasan.
I kako ide to s servisom? Moram se prvo dogovoriti s njima nek očekuju pošiljku?
Da.Čuje se zvuk ali nisam siguran od čega.Siguran sam da sam taj zvuk čuo više puta kod pokretanja kada je radio.Ali ovaj novi zvuk zvuči poput nekakvog teškog pokretanja (okretanje)par puta,i nije jako glasan.
I kako ide to s servisom? Moram se prvo dogovoriti s njima nek očekuju pošiljku?
Nešto kao,
,imaš još tih zvukova. A da kontaktiraš dućan gdje je kupljen laptop u vezi servisa?Tako nekako ali ne tako glasno
Da je samo hard, sam ga zamjeniš, a pošto i nema slike uz to . . . servis. Neka te prije obavijeste o eventualnom plačanju popravka da vidiš ako ti se isplati.
pravac u servis sa laptopom!
Nema tu nikakvog placanja!
Ako je pod jamstvom onda nema placanja nikakvog!
Jamstvo je dokument kojim proizvođac jamci da ce uređaj u određenom vremenskom periodu raditi bez problema!
Makar tu meni na nesto drugo mirise a ne na hard!
ja imam jedan sličan problem,do prije par dana normalno startao,ali sada je to nekako usporeno,...stisnem gumb za upaliti i svijetli ali se ništa ne dešava nekih 10 sekundi,čujem neki zvuk u području DVD ROM-a i njegova lampica svijetli..Nakon tih 10 sekundi sve normalno krene,a primjetio sam još da čim izbacim DVD ROM odmah sve počne raditi.. (aspire 5560G)
Ovako na prvu se mi smrdi na hard . Mozes li izvaditi hard i prestekat u desktop pa skenirati ga . Meni je imao samo jedan bad sektor i to na OS u tako da sam ga morao zamjeniti .