evo ovako imam problem oko formatiranja
imam nesto stariji pc (1,2gb drr 400 ,jedno jezgreni procesor od amd 1,8Ghz ja mislis serija 3000...) ,stavio sam na njega win7 i radilo mi je normalno sve kojih par 5 mjeseci (bio mi je dosta brzi pc nego kod xp).
nakon tih 5 mjesec poceo me zezat pc kao da je zahrđao ( pri pokretanju PC na prvoj strani di pisu biosi i maticna ploca i opcije za botanje mi je stajo neki put i po 10minuta PC i onda bi tek ocitao).odlucio sam ga formatirati jer mi se znao neki put sam od sebe restartirati ili ugasiti.(formatirao sam ga prije toga dosta puta ulgavnom radi padanja win zbog virusa i tako ali to kada sam imao xp na njemu i samo jedaput kada sam imao win7 to napocetku prije ovog kada me je poceo zezati pc)
ovaj put nemogu uci ni u safe modu ni u nicemu jer kada upalim PC i ocitava mi win7 zablokira mi i stoji na tom mjestu do besvjessti.
kada idem bootati i pokrenme windos 7 i on mi zablokira prije nego sta ga treba instalirati i onda mogu cekati koliko ocu ali nece se pomaknuti stog mijesta (moram restartirat pc).
imam doma i od win xp cd pa sam prvao i njega bootati i isto tako mi zablokira ali neki put mi uspije doci do istalacije pa sam provao formatirati i na 81% mi uleti plavi ekran.
zatim mislio sam da mi je hard otisao pa sam nabavio si novi i provao njega bootati ali kod njega mi opce neprikaze opciju za dvd citac,a kad stisnem na hard nemogu nista.(kada sam stavio taj novi hard isto mi je PC ceko oko 10 minuta na onj stranici prvoj di pisu biosi i maticna ploca).
sad neznam sta da radim i u cemu je problem dali je mozda rikao procesor ili nesto nevalja sa ramima makr sma provao vaditi rame jer imam 4 kartice rama pa sam provao sa svakom pokrenuti ali nista.
i zasto mi ceka toliko dugo na toj pocetnoj stranici di pisu biosi ,maticna ploca i opcije za botanje.
hvala na odgovru ukoliko neko zna.