Problem kod igranja igrica

poruka: 7
|
čitano: 1.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Znači kad upalim igricu (bilo koju) igram je normalno prvih par minuta i nakon toga se komp ugasi i pise "no signal detected" i komp se neda upalit nakon toga 10 min tj. upali se al onda dode do jednog dijela i opet isto "no signal detected".E sad šta sam ja probo:update grafičke kartice,čiščenje virusa (od kojih se našlo 2 trojana koja sam riješio),pokretanje ccleanra i probao sam srušit windowse i dic nove tu opet nastaje problem jer kad prode onaj prvi dio opet se pokaze "no signal detected".
Kompjuter normalno radi dok ne upalim neku igricu 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem kod igranja igrica

Temperature grafičke i procesora dok igraš?

13 godina
neaktivan

Provjeri temperature sa hw-monitorom i napiši koje su komponente.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

- Prije svega provjeri kabel.

- Prvo napiši koje komponente imaš: o kojoj je grafičkoj riječ, kakvo napajanje imaš, memorija i procesor.

- Jesi siguran da ti je napajanje dovoljno jako? Ako si mijenjao grafiku, moguće je da ti nova traži više struje;

- provjeri monitor

- Javi se

I don't belong
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

to ti je zato jer igras igrice...da igras IGRE to se sigurno nebi desavalo....pitaj masturka, on ce ti rec....

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Isti problem kod igrica, nekad možeš igrati pol sata, nekad se ugasi odmah, tj pojavi se ekran pun raznobojnih crtica ili siv, nekada se PC restarta sam, nekada moram ja restartati...kod restartanja nema problema, upali odmah tak oda ne vjerujem das je pregrijavanje....evo, sada mi se ugasio i everest pokazuje ove temp...Motherboard 41 °C , CPU 40 °C  , CPU 1 / Core 1 42 °C  ,CPU#1 / Core 2 41 °C  ,Aux 45 °C  ,GPU Diode 61 °C ...PrOČITAO SAM DOSTA O TOME I ZNAM DA SU OVE TEMP. VAŽNE PA SAM IH POSTAVIO, ups , sorry na CL ...inače PC je   CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4600, 2400 MHz (12 x 200),  ATI Radeon HD 2600 Pro,  

ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 2600 - High Definition Audio Controller...nisam baš stručnjak, i napajanje je CCT Model:ATX 450W...prašina obrisana...neznam kaj da radim...ak neko može iz ovih podataka nešto pomoći hvala unaprijed ili dati još neki savjet šta bi trebao provjeriti...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav.

Imam problem, koristim laptop(Acer v3-731g) i na windows 7 mi je Far Cry 3 radio super na high postavkama, ali sam nedavno instalirao windows 8.1 i na njemu mi zapinje na high postavkama i moram igrati na medium. Isto tako u jednoj igrici(Metro2033) mi se ne vidi pola čovjeka a na sedmici mi je to super radilo. Može li mi netko objasniti u čemu je problem? 

mario

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice