Problem sa instalacijom windows xp zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 3.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa instalacijom windows xp

Dakle imam ovaj problem cijeli dan vec.

Naime, pokusavam formatirat i ponovo instalirati windows xp na staroj Pentium 3. Dakle formatiranje sve super odradi, dodje do instalacije ukucam serial i sve ostalo nastimam i ide dalje. Ali instalacija zaglavi negdje oko 3-7 minuta kada preostane na djelu gdje pise "Saving settings".

Ne znam do cega je problem zasto nece da snimi jer sam siguran da ovaj CD radi jer sam i ranije formatiram sa njim.

U cemu je problem ?

I can see his pain now and I'M SORRY I can feel his pain now and I'M SORRY I can reach his pain now and I'M SORRY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa instalacijom windows xp

e ovako, ja sam imao istih problema "nekad"

radi se o tome da nisu dobri windovsi na cd,,imaju neku grešku ili oštečenje,,,,nabavi nove windovse,novi cd i to je to ,byyyy

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 20:56 (Enthusiastxx).
15 godina
neaktivan
Problem sa instalacijom windows xp

Hvala na preporuci ali pokusao sam i sa drugim cd-om (otac donio sa posla) i isto zaglavi negdje oko 5 minute.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kod starijih kompova se događaju svakakva čuda...probaj na drugi hard instalirati možda je u hardu problem

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Kod starijih kompova se događaju svakakva čuda...probaj na drugi hard instalirati možda je u hardu problem

To još nisam probao. Probam sutra pa javim.

17 godina

-slabije računalo, ... može biti 'mrtav' duže vrijeme, pusti ga (čak i više pola sata) samo prati lampicu od HDDa.

Ako ipak ne prolazi, problem je vjerojatno u CDplayeru, kabel, MBO, .. RAM.

Sam medij (CD) treba biti snimljen na najnižoj brzini (recimo x4), pogotovo za rad na starijem računalu (playeru).

Ako imaš mogućnost, skini LiveCD (ubuntu.hr, Hirens ili neki miniPE), tako možeš na brzinu provjeriti, možda i otkriti (diagnosticirati) gdje je problem.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Ovo je riješilo problem. Ubacio sam novi hard disk (bio windows 98 na njemu, al brzi i sa vecim kapacitetm od 20gb) ponovo pokrenuo instalaciju i sve fino zavrsio.

Hvala ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice