Problem sa HDD

poruka: 2
|
čitano: 1.326
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa HDD

Pozdrav ekipa,

Evo ovako imam problem, nakon pola sata mozganja ne mogu točno odrediti u čemu je probem.

Radi se o sljedećoj situaciji.

Buraz mi je poslao svoje računalo i rekao da mu ne radi. I naravno ja sam ga pitao u čemu je točno problem on mi je rekao da se neće upaliti. I to je sve. Pa sam uzeo stvar u svoje ruke i pokušao dijagnosticirati kvar.

Naime, nakon što se pritisne power tipka, računalo radi oko 2 sekunde te se zatim ugasi. Ne reboot već samo turn off. Prvo sam pokušao izvaditi rame, staviti druge no to nije pomoglo. Zatim sam isključio hard disk i gle čuda, računalo je proradilo, odnosno nije se ugasilo nakon 2 sekunde. Pomislio sam da je kvar u hard disku pa sam stavio hard disk iz svog računala. No i tada se događa isti problem. Pokušao sam na matičnoj uči u bios (kada sam ga upalio bez hdd-a) i uredno sam ušao , vratio na tvorničke postavke, promijenio na matičnoj port sa sata 1 na sata 2 no i dalje imam isti problem. HDD iz burazovog kompa sam ubacio u svoj i normalno radi, zapravo baci bsod pri dizanju winsa ali mislim da bi reinstalacija istih pomogla. 

I sada sam jednostavno ostao bez ideje što bi moglo biti. Napajanje je neko no name, bacam sumnje na njega no postoji li još koja mogučnost? 

Znaci ukratko, računalo radi kada nije na napajanje spojen hard disk, kada se spoji ugasi se nakon 2 sekunde. HDD je sata.

Molim što raniji odgovor ukoliko je moguće, puno hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa HDD

Probaj s drugim napjanjem ako to nije onda je MBO.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice