Problem sa hdd

poruka: 11
|
čitano: 1.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa hdd

Barem mislim da je do njega problem. Pretežno ujutro kada palim comp uvati mi štekati odnostno čujem lagani zvuk tup, tup... i tako jedno 10 sek. i onda prestane i bude sve u redu. Ako mi to (tup,tup) počme kad je upaljen windows onda ne mogu ništa raditi dok ne prestane i poslje sve normalno. Siguran sam da je do hdd, ali isto me zanima dali se vama ikad to događalo. Kada stavim da ga očita nema nikakvih grešaka.

Isto tako pošto imam vrlo važnih programa kojima sam skupo platio licencu dali je moguće klonirati cijeli disk na drugi disk puno veći od tog, znači da prenesem sve iz registrya i hoću li moći samo spojiti taj disk kad ga kloniram da on očita sve normalno i normalno boota.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa hdd

Napravi backup - neće disk dugo. Tup, tup, tup i onda jedan dan prestane radit. Desilo mi se dva puta.

16 godina
neaktivan
shkval kaže...

Napravi backup - neće disk dugo. Tup, tup, tup i onda jedan dan prestane radit. Desilo mi se dva puta.

Samo me zanima kada napravim backup hoće li pokupiti i podatke iz registrya jer imam jedan jako važan program za koji sam skupo platio licencu, a nemogu je ponovno dobiti.
17 godina

Nisam probao, ali mislim da sam negdje pročitao da programi tip Acronis ili slični rade backup registryja. Međutim to nije nikakva garancija da će licenca raditi. Pače, rekao bih da neće. To moraš vidit sa proizvođačem programa - to kako prebacit licencu na drugi kompujter, tj. drugi hdd.

16 godina
neaktivan
Problem sa hdd

neznam za backup. ali probaj klonirat cijeli hdd i onda će bit sto posto sigurno

to možeš sa npr. Acronis True Image Home 2009

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa hdd

isprobaj,prije svega sa HDDregeneratorom...nadjes ga samostalnog,ali ti preporucam da skines Hiren's BootCD , i nakon restarta,da sa njega dignes HDD regenerator...2-3 puta mi je nasao i popravio bad sektore...nadam se da ce pomoci...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa hdd

...na Hiren's BootCD -u imas i norton ghost,koji radi savrsene kopije disca koje rade nakon instalacije super...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kajfa kaže...

isprobaj,prije svega sa HDDregeneratorom...nadjes ga samostalnog,ali ti preporucam da skines Hiren's BootCD , i nakon restarta,da sa njega dignes HDD regenerator...2-3 puta mi je nasao i popravio bad sektore...nadam se da ce pomoci...

Kajfa kaže...

...na Hiren's BootCD -u imas i norton ghost,koji radi savrsene kopije disca koje rade nakon instalacije super...

ubuduće koristi gumb uredi, a ne nizat postove
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
16 godina
neaktivan

E bok ljudi imam jednan problem... C i D diskovi su mi na destopu a ne u my computer neznam kako da ih vratim natrag?????pomagajte hvala!!

16 godina
protjeran
Problem sa hdd

tup tup ode disk.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa hdd

Rodjo nece jos dugo,meni se to desavalo,pa na kraju pljuni 600 kn za novi 

ajoooooojBogataš