Problem sa hardom

poruka: 7
|
čitano: 1.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Problem sa hardom

imam laptop lenovo 3000 n500 i star je 3 god. dns mi se dogodio neki kvar na njemu da vise nije htio ocitat sistem. i kad sam pokusao reinstalaciju , uspijem obrisat particije ali vise nemogu slozit ih jer cim raspodijelim iz neraspoređene memorije za 1 particiju od meni odma napravi C: 100mb (system) , D: ostatak koji mi je ostao koju sam postavio za C: i ono sto sam zadao za C: ostane neraspoređeno. u redu probavam ja jedno 5 minuta i vidim nema tu sreće. uzmem xp i normalno ucita sve i kad treba raspodijelit on mi napravi :C i :E , a D: uopce nema nego je preskoc , ali tu uspijem raspodijelit kako ja zelim. i nista vidim da je nemoguce napravit :D i idem zapocet formatiranje C: i kad dodje do 100% kaze neuspjelo i da nece bit moguce na tom disku jer bi mogao svakog trena pasti...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa hardom

Sve se meni cini da tebi disk umire. BTW sasvim je normalno da ti se napravi 100mb system particija.

--------------------------

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Problem sa hardom

Ovih 100MB je normalno za sistemske fajlove od windows 7. noviji win 8 prave 300MB takvu particiju. dakle, to je OK. ostatak ostavi kako je i normalno instaliraj win7 na preostalu particiju. jednom kada to napraviš, tj. kada instaliraš sistem, poslije možeš lako dodavati druge particije.

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
13 godina
neaktivan

Zamijeni disk što prije. Netko prodaje 320 GB za 150 kn pa pogledaj.

16 godina
protjeran
Problem sa hardom

evo dns bas probam ponovo i sad bilo koji os da stavim on odma izbaci Smart failure predicted on hard...
warning: immediately back-up your data and replace your hard drive. a failure may be imminent.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Russa kaže...

evo dns bas probam ponovo i sad bilo koji os da stavim on odma izbaci Smart failure predicted on hard...
warning: immediately back-up your data and replace your hard drive. a failure may be imminent.

Gotov je.

--------------------------
13 godina
neaktivan
Problem sa hardom

imam problem s ekstremnim hardom veličine 360gb nekužim štamu se desilo jer prije 4-5 dana je radio savršeno priključio sam ga na više kompijutora i ne pokaže se nego se tek pokaže u disk menađeru i neda nikakve opcije osim help i propertis kad odem u propertis stisnem ubdejt drive pokaže kao da ga je očito ali nije samo prikaže njegove informacije uzto ga očita da je 2tb ili slobodnog mjesta na hardu ima 1829,28gb.

molio bi za savjet šta da radim jer na internetu pomoč oko harda je na engleskom a ja nisam naj bolji englez

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice