pozdrav imam nvidiu zotac 8800gt i igrao sam dirt 3 izaso iz igre otvorio bug pogledam temperature i temperature gpu memorije je 85 stupnjeva a bila je 45
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj pomazite ljudi temperatura stoji na 85 stupnjeva a nista neradim
Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
neznam kad je zadnji put ciscena kuciste je jupiter_x imam dosta ventilatora nemoguce da tako naglo poraste temp everest pokazuje 84stupnja a msi afterburner pokazuje 50 stupnjeva
mislis da nepokazuje tocno ?
i aida64 pokazuje isto kao everest
Skini GPU Z, on bi trebao biti najtočniji.
evo u gpuz pokazuje ovako
gpu temperature 52
pcb temperature 40
pa opet gpu temperature 44
pa pcb temperature 40
To su dobre temperature, ali svejedno očist ventilator od prašine i zamjeni pastu.
ovo mi skroz cudno sad ugasim komp izvadim grafu i vratim ju ponovno upalim kad everest pokazuje 46stupnjeva sve dobro radi a kad je pokazivalo 84stupnja grafa nije bila vriuca na dodoir a trebala bi biti
They called it BUG...
pozdrav ljudi imam laptop compaq q 71 sa nvida geforce grafickom serije 103 m i poslije ciscenja i mijenjanja termalne paste , nisam ga vise mogao upaliti pa sam ga odnio strucnjaku koji mi ga je popravio i rekao da je bio hladni lem ali sada poslije toga temperatura grafe mi se dize preko 100 stupnjeva pod laganim opterecenjem ( dvije stranice otvorene u googlu jedna igrica na fejsu i druga film online) sta raditi??????
kupi nekakvo hlađenje za laptop