Problem sa grafikom

poruka: 41
|
čitano: 5.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa grafikom

Ovako kupio sam neki dan novu graficku Ati radeon hd 6770 vapor x ... imam 4 gb RAM ddr2

Procesor AMD Dual core 5200+ 2.71 ghz i instaliro sam windows 7 64 bit ...

Instaliro sam gta 4 koj bi vjerujem trebao raditi .. ali kad uđem u igricu laga strasno

prvo vidim crne kockice po ekranu onda mi samo zablokira .. graficka je sjela ljepo u slot kad sam ju stavljo neznam sta bi mogo bit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa grafikom

Koje drivere si instalirao?

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafikom

Sa cd-a koje sam dobio sa grafickom

14 godina
Squnte kaže...

Koliko je stara? Jesi li ju "silovao" mislim na oc? I probaj ju u drugom PCu,sumnjam da ti je pred vječnim lovištima,no ako ima garu odnesi na servis.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
Squnte kaže...

Probaj stavit najnovije drivere.

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

15 godina
neaktivan
Squnte kaže...

Ne valja drivere sa cd-a instaliravati.. Izvoli link za nove drivere, pa javi rezultate.

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

15 godina
neaktivan

Ma nisam bas je ljepo sjela primjetio sam da slot za maticnu ima neku okrebotinu u serdini mozda mi je i zbog toga

neznam dal da kupujm novu maticnumozda bi se poboljsalo hmmm..

Sad kad sam stavio taj windows 7 64 bitni mi komp radi jako lose treba mu dugo da se ucita kad se upali i sporo radi

neznam dal mi se isplati da stavim xp ... ili ako neko zna di mogu skinut dobre windowse ..

Vise neznam sta je tocno zasto tako radi moze bit od milion stvari drajvera maticne windowsa ili sta ja znam

15 godina
neaktivan

Stavio sam al ne pomaze

15 godina
neaktivan
Squnte kaže...

Ma nisam bas je ljepo sjela primjetio sam da slot za maticnu ima neku okrebotinu u serdini mozda mi je i zbog toga

neznam dal da kupujm novu maticnumozda bi se poboljsalo hmmm..

Sad kad sam stavio taj windows 7 64 bitni mi komp radi jako lose treba mu dugo da se ucita kad se upali i sporo radi

neznam dal mi se isplati da stavim xp ... ili ako neko zna di mogu skinut dobre windowse ..

Vise neznam sta je tocno zasto tako radi moze bit od milion stvari drajvera maticne windowsa ili sta ja znam

Kakav hdd koristis, meni je windows isto tako bio spor kada sam imao stari hdd, ali nakon nekog vremena postane normalan, odnosno brzi, ne znam zasto.. Probaj defragmentirati Hdd pa javi rezultate .

14 godina
neaktivan
Koristim ati sapphire 6850 i znalo mi se dogoditi da mi je igra potpuno promijenila boju,kao da se RGB pojacao 10x jake zelene plave i crvene boje,to je trajalo na pes2012 dok na bf3,batman arkham city,cod8,nfs....nije bilo problema. Citao sam na nekim stranim forumima da je mozda problem u dx11. Imam inst zadnje drivere za gpu.
Josip
14 godina
neaktivan
Koristim ati sapphire 6850 i znalo mi se dogoditi da mi je igra potpuno promijenila boju,kao da se RGB pojacao 10x jake zelene plave i crvene boje,to je trajalo na pes2012 dok na bf3,batman arkham city,cod8,nfs....nije bilo problema. Citao sam na nekim stranim forumima da je mozda problem u dx11. Imam inst zadnje drivere za gpu.
Josip
14 godina
neaktivan
josip2104 kaže...

Preko kojeg ulaza su spojene kartica i monitor?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
15 godina
neaktivan

Evo jesam al cini mi se da je isti k* jos sta mi je cudno kad udem u wondows media pleyer me pita ono koda sam ga prvi put otvorio

za firefox mu treba 2 min da ga otvori strasno :S

15 godina
neaktivan
Squnte kaže...

Evo jesam al cini mi se da je isti k* jos sta mi je cudno kad udem u wondows media pleyer me pita ono koda sam ga prvi put otvorio

za firefox mu treba 2 min da ga otvori strasno :S

je ti se ruši komp?

Bahrija
15 godina
neaktivan

Da zna zablokat kad uđem u igricu i nemogu ga odblokat nis ne prihvaca onda ga moram restartat

15 godina
neaktivan

jel imaš di isprobat grafičku karticu?u nekom drugom kompu?

ak ti nije problem daj probaj stestirati hard disk hd-tunom-ili hdd life-om....probaj promjeniti kabel na hard disku-možda on nekaj zeza...

isprobaj jednu po jednu memoriju-pa uđi v windovse..

Bahrija
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 12:50 (bahrija).
15 godina
neaktivan

nikad nisam koritio taj program koj scan trebam napravit skino sam ga ugl...

15 godina
neaktivan

E da oce mi mozda pomoc ako napravim disk clean up i dignem nowe windowse?

15 godina
neaktivan

kaj ti piše pod Health drive-u programu?daj skrenšota od toga nabaci...

..prvo moraš formatirati-particiju pa teknda instalirati windowse...

ti si možda instaliral windowse prek windowsa-bez formatiranja pa ti se sve kolje jbga... 

Bahrija
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 13:19 (bahrija).
15 godina
neaktivan

kad otvorim health mi dole pise update i log nista se ne desava.. jel mi se isplat znaci ocistit hard do kraja i stavit nove windowse

15 godina
neaktivan

očisti-al obavezno formatiraj particiju na koju buš instaliraval windowse..

skinul si trail verziju-skini s nekog torenta hdd life-hd tune ili hard disk sentiental....

Bahrija
15 godina
neaktivan

Okej pogledat cu na netu kako sve sve to radi to forrmiranje ... pa cu pokusat hvala ti na pomoci :)

15 godina
neaktivan
Squnte kaže...

Okej pogledat cu na netu kako sve sve to radi to forrmiranje ... pa cu pokusat hvala ti na pomoci :)

Evo ti ovdje tutorial kako instalirati sedmicu:

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja
15 godina
neaktivan

koje windowse buš stavljal?

Bahrija
15 godina
neaktivan

windows 7 64 bitne

15 godina
neaktivan
Squnte kaže...

windows 7 64 bitne

prati tutorial i nemreš fulati...

Bahrija
15 godina
neaktivan

Imam jedan problem znaci stavim cd od windowsa unutra bootam ga i kad kaze da stisnem enter meni pocinje instalacia windowsa

kako da dođem do biosa

14 godina
Squnte kaže...

Imam jedan problem znaci stavim cd od windowsa unutra bootam ga i kad kaze da stisnem enter meni pocinje instalacia windowsa

kako da dođem do biosa

Upališ PC i stiščeš DELETE(DEL).

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan
Problem sa grafikom

na dnu ekrana ti pise koji gumb da stisnes da udes u bios(setup). kako si uopce instalirao windows? cini mi se da uopce neces to znati namjestiti...

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

na videu 0:43 znaci njemu se tovori advancet samo meni se otvori cjeli bio izbornik i sve je drugacije

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice