Dobar dan forumaši.
Od ovog tjedna mi se javlja neki problem znaci:ja upalim komp i on se sam ugasi za 10-15 min bez upozorenja,dok ga natrag upalim sve radi savršeno?to me stvarno živcira jer nemogu igrat.
Zna ko šta je problem
Dobar dan forumaši.
Od ovog tjedna mi se javlja neki problem znaci:ja upalim komp i on se sam ugasi za 10-15 min bez upozorenja,dok ga natrag upalim sve radi savršeno?to me stvarno živcira jer nemogu igrat.
Zna ko šta je problem
Dobar dan forumaši.
Zna ko šta je problem
Provjerite temperature procesora i grafičke kartice te napišite ovdje možda se procesor ili grafička kartica pregrije pa vam se automatski ugasi računalo.
Ako su to temperature kad ne radiš ništa na kompu, onda su dosta visoke pogotovo procesora. Otvori komp i dobro ga očisti od prašine, skini hladnjak sa procesora i zamjeni termalnu pastu te vrati hladnjak nazad, ali pazi da je dobro sjeo na procesor i da stoji čvrsto. Zatim malo bolje uredi kablove u kompu i ako već nemaš ventilatore u kućištu, kupi barem dva i stavi jedan napred ili na bočnu stranicu kompa da uvlači zrak i jedan stavi na zadnju stranu kompa da izvlači zrak.
evo
Evo iznad mog posta kolega ti je napisao što da učiniš,međutim s obzirom da je HDD ovako topal ja sam 90% siguran da kablovi stvaraju problem u pravilnom protoku zraka u kućištu.Pokušaj nekako te kablove lijepo poslozit da ne stvaraju problem hlađenja i isto nezaboravi uradit ono što je napisano u postu iznad mog...