Problem sa gašenjem računala

poruka: 5
|
čitano: 1.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem

Dobar dan forumaši.

Od ovog tjedna mi se javlja neki problem znaci:ja upalim komp i on se sam ugasi za 10-15 min bez upozorenja,dok ga natrag upalim sve radi savršeno?to me stvarno živcira jer nemogu igrat.

Zna ko šta je problem

kkkkjjj

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem
neron1243 kaže...

Dobar dan forumaši.

Od ovog tjedna mi se javlja neki problem znaci:ja upalim komp i on se sam ugasi za 10-15 min bez upozorenja,dok ga natrag upalim sve radi savršeno?to me stvarno živcira jer nemogu igrat.

Zna ko šta je problem

Provjerite temperature procesora i grafičke kartice te napišite ovdje možda se procesor ili grafička kartica pregrije pa vam se automatski ugasi računalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 11:27 (Marko97).
12 godina
neaktivan
Problem

evo

kkkkjjj
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 11:40 (neron1243).

0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa gašenjem računala

Ako su to temperature kad ne radiš ništa na kompu, onda su dosta visoke pogotovo procesora. Otvori komp i dobro ga očisti od prašine, skini hladnjak sa procesora i zamjeni termalnu pastu te vrati hladnjak nazad, ali pazi da je dobro sjeo na procesor i da stoji čvrsto. Zatim malo bolje uredi kablove u kompu i ako već nemaš ventilatore u kućištu, kupi barem dva i stavi jedan napred ili na bočnu stranicu kompa da uvlači zrak i jedan stavi na zadnju stranu kompa da izvlači zrak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem
neron1243 kaže...

evo

Evo iznad mog posta kolega ti je napisao što da učiniš,međutim s obzirom da je HDD ovako  topal ja sam 90% siguran da kablovi stvaraju problem u pravilnom protoku zraka u kućištu.Pokušaj nekako te kablove lijepo poslozit da ne stvaraju problem hlađenja i isto nezaboravi uradit ono što je napisano u postu iznad mog...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 11:58 (Marko97).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice