Problem sa Creative Fatal1ty sluskama!

poruka: 7
|
čitano: 1.580
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako imam neku obicnu intergriranu zvucnu karticu ali to sad nije bitno.
Imao sam slusalice za 100 kn Havit h91-dj imale su impendanciju 32 ohma i raspon do 20 khz,a sad sam kupio nove creative fatality koje isto imaju 32 ohma i frek. do 20 khz su 50% tise od ovog kineza.
Sve sam proprcko po zvucnoj i cak je na sluskama odvrnuto do max. zvuk.
Ima neko soluciju???? 

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bump

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mogo si barem napisati model tih novih sluški, al ovak odokativno, nove sluške ti imaju manju osjetljivost od ovih HAVIT-ovih pa su stoga i tiše na istoj izlaznoj snazi.

(Manja osjetljivost znači veću potrebnu snagu kako bi slušalice svirale istom glasnoćom kao i stare)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to znaci da bi trebo uzet onda bolju zvucnu?

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa Creative Fatal1ty sluskama!

Moje fatality su isto tihe razlog je slaba zvućna na štrot matićnoj od 300 kn;D 

Prijatelj mi ima puno bolju matićnu (cca 900 kn) probao sam na njoj i puno je glasnija

13 godina
neaktivan

Netreba tebi nova zvučna, ako želiš da bude glasnije, kupi ili napravi neko pojačalce za slušalice. 

Zvučna ima slabiji izlaz i slušalice imaju malo manju osjetljivost pa ti to dovodi do tišeg sviranja, evo primjera, ja imam HAVIT HV-ST043, koje imaju osjetljivost 110 dB, 32 Ohma impedanciju i 100 mW snagu. 

Odlično sviraju direkt iz zvučne i iz mobitela, a moje stare, neke HAMA, imale su 32 Ohma impedanciju, 100 mW snagu i oko 95 dB osjetljivost i nisu ni približno glasne bile kao ove.

Što je manja osjetljivost, to je potrebna veća snaga da bi se postigla neka određena razina glasnoće i to je tvoj slučaj. Pojačalo za slušalice ili zvučna koja ima jači izlaz ili poseban izlaz za slušalice ti je rješenje.

Možda i linija ak imaš, one imaju izlaz za slušalice koji je dovoljno jak, ili neki zvučnici za PC

Izlaz koji ide na zvučnike sa pojačala ide i na slušalice

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Problem je da ja nemam zvucnike!

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka