Problem sa 5.1 sistemom

poruka: 3
|
čitano: 3.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa 5.1 sistemom

Imam 5.1 sistem spojen na PC, ali nikako ne mogu dobiti taj 5.1 zvuk stalno stereo. sistem ima 3 kabla, crni zeleni i naranđasti i na matičnoj imam te izlaze. Kada u CP testiram zvuk on mi daje 5.1 ali kada npr puštam neki mp3 daje stereo. Jeli moguće kako napraviti da mi sve što ide na izlaz zvucne kartice pušta kao 5.1 ?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa 5.1 sistemom
CroIgor kaže...

Imam 5.1 sistem spojen na PC, ali nikako ne mogu dobiti taj 5.1 zvuk stalno stereo. sistem ima 3 kabla, crni zeleni i naranđasti i na matičnoj imam te izlaze. Kada u CP testiram zvuk on mi daje 5.1 ali kada npr puštam neki mp3 daje stereo. Jeli moguće kako napraviti da mi sve što ide na izlaz zvucne kartice pušta kao 5.1 ?

ja imam isti problem...općenito problem je u tome što su mp3 pjesme napravljene za stereo a ne za 5.1 surround, pokušaj instalirati Nero koji će ti automatski instalirati Nero Show Time pa će možda raditi (tako su meni barem rekli, a ja nemam Nera da to isprobam)....

pokušaj pa javi rezultat

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 20:47 (80h3m1r).
17 godina
neaktivan
Problem sa 5.1 sistemom

Ahh... zakaj uopce kupujete te 5.1 zvucnike, vise je bolje ?????   Vecina ljudi ih tak i tak samo naslaze na hrpu, neznaju ni kaj znaci 5.1 surround....

ali dobro....

Za slusanje muzike mozete probat instalirat AC3Filter, on ima virtualni upsampling i sve kaj ce on dekodirat trebalo bi se cut na svim zvucnicima, samo mu u opcijama namjestite na 5.1 zvuk, neznam tocno s kojim playerima radi, instalirajte pa probajte, igrajte se s postavkama...

Slikica

EDIT:

Evo vam jedan LINK na winamp.com forum, sve je lijepo objasnjeno....

A mozete probat i SRS Audio Sandbox, program nije besplatan, ali to nije problem ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 21:32 (ch33ta).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice