Probijanje wep-a s intel 2915

poruka: 12
|
čitano: 4.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav....imam gore navedenu karticu i zanimam me dali je moguće kako s njom probiti wep. Nije da mi se baš to radi, ali zbog staraca nemogu dobiti doma net, a ponekad trebam iza 23 na net a tada nijedan net caffe ne radi....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja se nadam da to što pitaš je ilegalno i da se te se može prijaviti policiji preko Ip adrese?

Budi sretan ako te samo baniraju.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Probijanje wep-a s intel 2915

Pa nije baš legalno, ali postavio sam oglas na stubište da mi se jave vlasnici routera koje hvatam kako bi podjelili troškove interneta i kako bi ja dobio wep, ali nitko se ne javlje. Nisam primarno zainteresiran za provaljivanje, ali kad nemam niti jedan drugi naćin pristupanja netu... Stickovi naših operatera su skupi, a fiksnu liniju nemogu dobiti zbog straha staraca od dailera, a konzervama nemogu objasniti da se to nebu desilo....ako ima tko pametnije rješenje neka se slobodno javi....

17 godina
neaktivan

kupi si D-link karticu...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto D-link? neki posebni model?

16 godina
neaktivan

Atheros chipset. ..

15 godina
neaktivan

program: backtrack4, Railink ili d-link usb wireless kartica

15 godina
neaktivan

ja mislim da je teško probiti nečiju šifru jer skoro svi koriste 13 znamenkasti kod, zašto ne uzmes od tele2 ili vip-a usb mobilni internet???

Ili da potražiš te susjede čiji signal loviš

16 godina
protjeran
mojeracunalo.webs.com kaže...

Pozdrav....imam gore navedenu karticu i zanimam me dali je moguće kako s njom probiti wep. Nije da mi se baš to radi, ali zbog staraca nemogu dobiti doma net, a ponekad trebam iza 23 na net a tada nijedan net caffe ne radi....

što nisi bliže ja bih to dao da se spojiš na moj ruter imam maksimalnu brzinu koji daje moj operator

pa dijelimo troškoveCool

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
17 godina
neaktivan
pero35 kaže...
mojeracunalo.webs.com kaže...

što nisi bliže ja bih to dao da se spojiš na moj ruter imam maksimalnu brzinu koji daje moj operator

pa dijelimo troškoveCool

heh...da barem ima netko tvog razmišljanja u mojoj zgradi......a ćuo sam da ima nekih pojačivaća signala.....o čemu je riječ???

15 godina
neaktivan

Kupi si neku jaku bezicnu usb karticu i nadi neki signal koji nije zakljucan,obicno ima takvih mreza.Nemora biti ilegalno,moze biti neka gradska bezicna mreza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Decki

Moji mi ne zele uvesti internet a facebook preko mobitela mi je preskup.

U susjedstvu imam 10ak WEP mreza ali ne mogu se spojiti.

Ima li neki generator koji moze izracunati wep pass?

Hitno mi je molim vas ,ima li koji trik ?plizzzz

Imate li iskustva sa ovim ? http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/usb-wifi-monitor-mode-packet-injection-54-mbps-wep-wpa2-oglas-836069

pusica

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice