Pranje tipkovnice od laptopa

poruka: 6
|
čitano: 2.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pranje tikovnice od laptopa

Prolio sam sok po tipkovnici i izvadio sam je i opro malo sa alkoholom i posusio ali mi  neke tipke nisu radile a neke su se same skroz stiskale i onda sam je izvadio opro pod tusem i osusio fenom i sad kad spojim neradi uopce tipkovnica jel sam je mozda zeznio fenom jel je bila dosta vruca, jel ima kake pomoci oprat je opet u alhoholu ili je gotova

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupi novu.

Kad tečnost jednom uđe ispod tipki nema više spasa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemam riječi,osim {#},elektronika i hladan tuš,fenomenalno.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Re: Pranje tikovnice od laptopa
ebljate kaže...

Prolio sam sok po tipkovnici i izvadio sam je i opro malo sa alkoholom i posusio ali mi  neke tipke nisu radile a neke su se same skroz stiskale i onda sam je izvadio opro pod tusem i osusio fenom i sad kad spojim neradi uopce tipkovnica jel sam je mozda zeznio fenom jel je bila dosta vruca, jel ima kake pomoci oprat je opet u alhoholu ili je gotova

Mora da je od fena otisla...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan

Znači trebalo je ovako postupiti pa bi se moglo nešto očekivati...

1. Ugasiti laptop, izvaditi bateriju i rastaviti sve iz kućišta.

2. Pogledati dali je sok došao do matične ploče (neznam koliko si polio ustvari) i ostalih komponenti.

3. Očistiti alkoholom sok sa matične i ostalih djelova koji su bili poliveni

4. Tipkovnicu očistiti običnom vodom zavlačeći staru četkicu od zuba ili sl. ispod tipki i ostaviti na suncu najmanje 24 sata (dva dana)

5. Sastaviti laptop i isprobati dali radi.

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pranje tipkovnice od laptopa

tipkovnica je sutra dan pocelo radit jos 2 tipke sam zezaju, kad se prolio rastavio sam laptop vidio da nije uspilo doc do maticne i opro tipkovnicu sa alkoholom ali to nije bas pomoglo pa sam izvadio vecinu tipki i pod tus al je vjerovatno nisam dobro osusio pa je poslje kad se sama jos osusila proradila,@lukabo zasto nebi elektroniku pod tus i trenuto ovo pisem s te tipkovnice 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice