Prolio sam sok po tipkovnici i izvadio sam je i opro malo sa alkoholom i posusio ali mi neke tipke nisu radile a neke su se same skroz stiskale i onda sam je izvadio opro pod tusem i osusio fenom i sad kad spojim neradi uopce tipkovnica jel sam je mozda zeznio fenom jel je bila dosta vruca, jel ima kake pomoci oprat je opet u alhoholu ili je gotova
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupi novu.
Kad tečnost jednom uđe ispod tipki nema više spasa.
Nemam riječi,osim ,elektronika i hladan tuš,fenomenalno.
Prolio sam sok po tipkovnici i izvadio sam je i opro malo sa alkoholom i posusio ali mi neke tipke nisu radile a neke su se same skroz stiskale i onda sam je izvadio opro pod tusem i osusio fenom i sad kad spojim neradi uopce tipkovnica jel sam je mozda zeznio fenom jel je bila dosta vruca, jel ima kake pomoci oprat je opet u alhoholu ili je gotova
Mora da je od fena otisla...
Znači trebalo je ovako postupiti pa bi se moglo nešto očekivati...
1. Ugasiti laptop, izvaditi bateriju i rastaviti sve iz kućišta.
2. Pogledati dali je sok došao do matične ploče (neznam koliko si polio ustvari) i ostalih komponenti.
3. Očistiti alkoholom sok sa matične i ostalih djelova koji su bili poliveni
4. Tipkovnicu očistiti običnom vodom zavlačeći staru četkicu od zuba ili sl. ispod tipki i ostaviti na suncu najmanje 24 sata (dva dana)
5. Sastaviti laptop i isprobati dali radi.
tipkovnica je sutra dan pocelo radit jos 2 tipke sam zezaju, kad se prolio rastavio sam laptop vidio da nije uspilo doc do maticne i opro tipkovnicu sa alkoholom ali to nije bas pomoglo pa sam izvadio vecinu tipki i pod tus al je vjerovatno nisam dobro osusio pa je poslje kad se sama jos osusila proradila,@lukabo zasto nebi elektroniku pod tus i trenuto ovo pisem s te tipkovnice