ovako,zanima me dal je moguće povećati slike koje su slikane sa mobitelom jer je bilo namiješteno na malu rezoluciju i sada kad gledam slike na kompu onda su male,dal postoji koji program da mogu svaku sliku donekle malo povećati a da ostaje isto čista da ne bude mutna,jel postoji što ili ako netko zna pa da mu pošaljem te slike i neka mi ih on poveće samo...
pozdrav
Povećanje slike
- poruka: 12
- |
- čitano: 11.562
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako,zanima me dal je moguće povećati slike koje su slikane sa mobitelom jer je bilo namiješteno na malu rezoluciju i sada kad gledam slike na kompu onda su male,dal postoji koji program da mogu svaku sliku donekle malo povećati a da ostaje isto čista da ne bude mutna,jel postoji što ili ako netko zna pa da mu pošaljem te slike i neka mi ih on poveće samo...
pozdrav
uploadaj ih ovdje pa ćemo ih povećati...to možeš sa bilo kojim foto šopom
ako ti je bed stavljati tu slike pošalji mi na pp
Nema tog programa koji će povećat malu i nekvalitetnu sliku i pretvorit je u veliku i lijepu. To zaboravi. Može se djelomično nešto napravit po tom pitanju s nekim alatima. Probaj PhotoZoom.
daj mi reci kako bi ti poslao slike u winraru,zapakirao sam ih u to jer ih ima dosta pa bih trebao puno uplodavati,jel imaš koji email da ti ih pošaljem,javi se...
brišem...
evo još
aj ako neko može to malo uspijet povećati
Nema tog programa koji će povećat malu i nekvalitetnu sliku i pretvorit je u veliku i lijepu. To zaboravi. Može se djelomično nešto napravit po tom pitanju s nekim alatima. Probaj PhotoZoom.
Covjek ti lijepo kaze a ti opet. Ne mozes povecati slike Da to i na sta lice.Uostalom dali su ti soft. Skini pa povecavaj sam.
@Maximus
Tebe sam citirao da mu pokazem sta si napisao jer je ocigledno propustio procitati ;)
a zar nije bolje da te "naucimo" kak to napravit nego da radimo tvoj posao
i privatne slike nije pametno tak stvaljat po internetu
aj onda mi napiši na privatnu poruku kako to da pokušam a ove slike može neko od moda izbrisati...