Imam problem. Neće mi se upaliti komp. Tj, dođe do loading screena od windowsa i samo nestane sslika na monitoru ali komp i dalje radi. Prije toga sam stavljao novu pastu na cooler od grafičke i spojio ga. Neznam dali to ima kakve veze s tim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ići u safe mod (F8 u post screenu)
Ako ne digne safe mod nažalost morati ćeš 90% instalirati wine na novo.
EDIT: E pa da mi je kupiti naočale pff.....sorri nisam dobro pročitao 
Imam problem. Neće mi se upaliti komp. Tj, dođe do loading screena od windowsa i samo nestane sslika na monitoru ali komp i dalje radi. Prije toga sam stavljao novu pastu na cooler od grafičke i spojio ga. Neznam dali to ima kakve veze s tim.
-interesantno (pitanje), tj nešto si radio oko VGA i nakon toga nema slike?
-moguća su dva odgovora, da (ima veze), ne (nema veze), c (nešto treće..).
da vidimo što kaže kristalna kugla ili glas naroda:
| 6 | da, ima veze |
|---|---|
| 0 | ne, bezveze... |
| 2 | 'C' u šumici. |
Probo sam.Ništa.Sve isto.
Jel imaš on board grafiku......iako da je u pitanju grafička nebi uopće imao slike...
Ne, imam gts 250
Onda ti je najbezbolnije posuditi od nekog frenda drugu grafičku i ispitati da li radi sve kako triba,a ako ne radi znači do OS-a je (nadajmo se).
Ne, imam gts 250
-provjeri kontakte, prostini je malo jače VGA u utor, priključi VGA-power, promijeni DVI-1-2 izlaz, provjeri monitor-kabel...
ako ništa od stvari ne pomaže upali OS u safe modu ili bootaj s liveCDa (tek da vidiš dali VGA radi normalno i eliminiraš kvar).
-u safe modu možeš deinstalirati driver, u sljedećem paljenju (normal mod) instaliraš ponovo (tako izbjegneš pogrešne postavke), kod instalacije nVidia nudi clean-install tj da promjeni stare postavke, odaberi to
Ne, imam gts 250
-provjeri kontakte, prostini je malou utor, priključi VGA-power, promijeni DVI-1-2 izlaz, provjeri monitor-kabel...
ako ništa od stvari ne pomaže upali OS u safe modu ili bootaj s liveCDa (tek da vidiš dali VGA radi normalno i eliminiraš kvar).
-u safe modu možeš deinstalirati driver, u sljedećem paljenju (normal mod) instaluiraš ponovo (tako izbjegneš pogrešne postavke), kod instalacije nVidia nudi clean-install tj da promjeni star postavke, odaberi to
Ne diže safe mod.Koliko sam skužio.
provjeri dali si sve dobro spojio, ako ne pomogne instaliraj nove windowse.
Vjerojatno ti je grafička riknula.
Prije cca. 2tj isto mi se događalo, čak sam mogao ući u safe mode, stavio nove windowse i opet isto, i odjednom više nema slike ni kada ga upalim.
Odnesem ga na servis kažu da je grafa riknula i kupim novu.
Prije svega probaj ju na nekom drugom kompu isprobati.
Plako ljudi čekajte nemojte odma na mijenjanje grafičke dok ima slike znaći da je živa. Koji os koristiš 7 il xp
Pa i ja sam imao slike na ekranu kad mi je otišla Nvidia 9800GT. Samo mi je pod device manager cijelo vrijeme bio uksličnik kod grafičke. Memorija mi je bila otišla na njoj i nisam mogao nijednu 3d aplikaciju pokrenut, a ostalo je sve radilo. Probao sam i Winse nove stavit ali nisu pomogli. I onda sam kupio drugu grafičku.
Nije to do windowsa...Možda si oštetio PCI,možda se grafa pregrijava,Hdd....nešto oko grafe je 99% ali može biti i do hdd-a i ostalih komponenti...
Ma jasno mi je to al ode bi se dao okalditi da je nešto s windowsima u banani i da če se dati riješit preko cmda (repair console)
Ma jasno mi je to al ode bi se dao okalditi da je nešto s windowsima u banani i da če se dati riješit preko cmda (repair console)
Moguće je zato sam mu ja predložio da ispita grafu prvo,ali isto tako se držim da je do wina....a što se tiče repair konzole,hmmm neznam baš.To je vjerovatno neki sys file,ali naravno neka proba slažem se.
Dobra stara rapair konzola čuda čini ko se zna služit njome šteta šta su je u sedmici osakatili
Evo uspjelo je uz par restarta. Radi normalno sve. Hvala svima na pomoći.
http://www.bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm# na post screen-u slušaj beepove nisam ziher jel je Award napravio bios tvoje matične al brijem da su sve ASUS-ove Award.
Edit: sory nemrem pobrisati drago mi je da si riješio.