Pozdrav,pc mi se restartira kad igram igre iz nikakvog razloga.Napajanje mi je dovoljno jako i što se tiče komponenti sve je u redu ali kad igram igre nakon nekih 15min sam se restartira,kada sam na internetu ili kad je upaljen da ga ne koristim sve je u redu.Molim pomoć
Biti će da je do pregrijavnja. Instaliraj program zvan Everest i nakon 10 min igranja vidi koju temperaturu pokazuje.
Koju konfu imas?
Imam ovu dole u potpisu
Restartira? Valjda restarta...
Pri kojim se igrama restarta? Jesu li igre piratske il oriđiđi? Može bit i da je problem u igri, pogotovo ako je piratska.
Procesor ti je jak,,rama imaš dosta,,napajnje je dobro,, grafička je stara,,ja mislim da ti je kod grafičke,,možda se pregrijava ,,skini preko torrenta everest ultimate edition,,jer češ dobit cijelu verziju,,pogledaj si temperature,,al probaj razmislit da promjeniš grafičku jer nije nekaj posebno od grafe
Probaj vidit dal ti je komp stabilan , skini si occt http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download i izvrti test pa vidi dal ce ti se restartirati..
Pozdrav,pc mi se restartira kad igram igre iz nikakvog razloga.Napajanje mi je dovoljno jako i što se tiče komponenti sve je u redu ali kad igram igre nakon nekih 15min sam se restartira,kada sam na internetu ili kad je upaljen da ga ne koristim sve je u redu.Molim pomoć
U mene je situacija ovakva:
Kad se meni prigrije procesor i dođe na 63 kritičnih stupnjeva lijepo se resetira komp.
cini mi se da u biosu ima postavka na kojoj temperaturi da se restarta komp tak da mozes ti to i promjenit pa ce ti radit samo nije zdravo za procesora da radi na visokoj temperaturi to treba s necim ohladit
Kao što su već kolege u postu više navele prvo sa everestom provjeri temperature u kompu tako da otkloniš tu opciju restarta kompa.
Provjeri temperature, ali moja preporuka da skinis orthos opteritis prvo proc pa zatim opteretis rame - pa ćeš vidjeti na čemu puca (ako nije do temp) - možeš pokrenuti i everest da ti baca temp u isto vrijeme dok je proc opterecen.
Provjeri temperature, ali moja preporuka da skinis orthos opteritis prvo proc pa zatim opteretis rame - pa ćeš vidjeti na čemu puca (ako nije do temp) - možeš pokrenuti i everest da ti baca temp u isto vrijeme dok je proc opterecen.
prvo što trebaš napravit je isključit automatic restart....
a to učiniš ovako: Ma Computer/desni klik/properties/advanced/uđeš u settings pod startup and recovery/i makneš kvačicu sa automatically restart
i onda kad se treba restartirat neće se restartirat,i lipo nam reci sta ti pe pojavilo i sta pise na ekranu
nadam se da si razumia šta ti oću reć,i da sam ti u jednu ruku pomogao!
a to učiniš ovako: Ma Computer/desni klik/properties/advanced/uđeš u settings pod startup and recovery/i makneš kvačicu sa automatically restart
i onda kad se treba restartirat neće se restartirat,i lipo nam reci sta ti pe pojavilo i sta pise na ekranu

Instalirao sam occt i testirao cpu i kad je završio test pisalo je cpu too hot,nakon toga sam smanjio taktove sa 3.0 na 2.6 i opet je pisalo cpu too hot.Što da radim
Instalirao sam occt i testirao cpu i kad je završio test pisalo je cpu too hot,nakon toga sam smanjio taktove sa 3.0 na 2.6 i opet je pisalo cpu too hot.Što da radim
A da kupim bolji hladnjakl
A da kupim bolji hladnjakl
Ja imam sličan problem
tek prije nekoliko dana se je to počelo događat
Počnem igrat igru UT3
i nakon 2min mi dođe ona plava slika i piše
beginning dump psihical memory
sad svi mislite LOŠ overclock
a fora je u tome da je apsolutno sve na STOCK(bilo je overklokiranja ali sad uopče nije)
a ni pregrijavanje ne može biti problem jer imam
Zalman 9700 led
Da li s garancijom mogu dobit drugi?
jer neispravan je ako ne radi kako treba na normali
Što mislite o ovome?
imam problem...već gotovo godinu dana,skoro svaki dan,računalo mi se resetira,,,promijenio sam već 10-ak windowsa,jer sam mislio da je stvar u njima,,,,i opet ista stvar,,,nosio sam ga na servis i rekli su da je sa hardware-om sve OK, ponovno instalirao windows i opet ista stvar,,,komp se resetira sam od sebe,ostavim ga da radi bez aktivnih programa,bez ičega da radi,samo se windows podigne i to je to,,,što da radim?
imam problem...već gotovo godinu dana,skoro svaki dan,računalo mi se resetira,,,promijenio sam već 10-ak windowsa,jer sam mislio da je stvar u njima,,,,i opet ista stvar,,,nosio sam ga na servis i rekli su da je sa hardware-om sve OK, ponovno instalirao windows i opet ista stvar,,,komp se resetira sam od sebe,ostavim ga da radi bez aktivnih programa,bez ičega da radi,samo se windows podigne i to je to,,,što da radim?
a jel ima što na hrvatskom,,,ne učim engleski,pa mi je puno puno teže shvatiti u čemu je problem,,,našao sam neku stranicu http://forum.hardwarebase.net/viewtopic.php?t=15924&sid=28 i tamo ima nekih objašnjenja o greškama,al nema za moju,,,jel bi ja mogao naći tu knjigu ili nešto gdje bi ja našao što mi javlja?
a kako da budem siguran da mi je otišao CPU?,,,ako ga nosim na servis,opet će mi reći da je stvar u windowsima,,,što napraviti?
a kako da budem siguran da mi je otišao CPU?,,,ako ga nosim na servis,opet će mi reći da je stvar u windowsima,,,što napraviti?