PC mi se restartira

poruka: 41
|
čitano: 9.740
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Pozdrav,pc mi se restartira kad igram igre iz nikakvog razloga.Napajanje mi je dovoljno jako i što se tiče komponenti sve je u redu ali kad igram igre nakon nekih 15min sam se restartira,kada sam na internetu ili kad je upaljen da ga ne koristim sve je u redu.Molim pomoć

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Biti će da je do pregrijavnja. Instaliraj program zvan Everest i nakon 10 min igranja vidi koju temperaturu pokazuje.

Koju konfu imas?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Imam ovu dole u potpisu

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Restartira? Valjda restarta...

Pri kojim se igrama restarta? Jesu li igre piratske il oriđiđi? Može bit i da je problem u igri, pogotovo ako je piratska.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Procesor ti je jak,,rama imaš dosta,,napajnje je dobro,, grafička je stara,,ja mislim da ti je kod grafičke,,možda se pregrijava ,,skini preko torrenta everest ultimate edition,,jer češ dobit cijelu verziju,,pogledaj si temperature,,al probaj razmislit da promjeniš grafičku jer nije nekaj posebno od grafe

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Probaj vidit dal ti je komp stabilan , skini si occt http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download i izvrti test pa vidi dal ce ti se restartirati..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PC mi se restartira
gamer1911 kaže...

Pozdrav,pc mi se restartira kad igram igre iz nikakvog razloga.Napajanje mi je dovoljno jako i što se tiče komponenti sve je u redu ali kad igram igre nakon nekih 15min sam se restartira,kada sam na internetu ili kad je upaljen da ga ne koristim sve je u redu.Molim pomoć

Ha čuj ponekad je dobro očistiti prašinu iz ventilatora, napajanja i kučišta.
Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina
neaktivan

U mene je situacija ovakva:

Kad se meni prigrije procesor i dođe na 63 kritičnih stupnjeva lijepo se resetira komp.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
PC mi se restartira

cini mi se da u biosu ima postavka na kojoj temperaturi da se restarta komp tak da mozes ti to i promjenit pa ce ti radit samo nije zdravo za procesora da radi na visokoj temperaturi to treba s necim ohladit

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 21:49 (izidor7).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Kao što su već kolege u postu više navele prvo sa everestom provjeri temperature u kompu tako da otkloniš tu opciju restarta kompa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Provjeri temperature, ali moja preporuka da skinis orthos  opteritis prvo proc pa zatim opteretis rame - pa ćeš vidjeti na čemu puca (ako nije do temp) - možeš pokrenuti i everest da ti baca temp u isto vrijeme dok je proc opterecen.

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thp kaže...

Provjeri temperature, ali moja preporuka da skinis orthos    opteritis prvo proc pa zatim opteretis rame - pa ćeš vidjeti na čemu puca (ako nije do temp) - možeš pokrenuti i everest da ti baca temp u isto vrijeme dok je proc opterecen.

ili occt http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download on ti isto pokazuje temperature
16 godina
neaktivan

prvo što trebaš napravit je isključit automatic restart....

a to učiniš ovako: Ma Computer/desni klik/properties/advanced/uđeš u settings pod startup and recovery/i makneš kvačicu sa automatically restart

i onda kad se treba restartirat neće se restartirat,i lipo nam reci sta ti pe pojavilo i sta pise na ekranu

nadam se da si razumia šta ti oću reć,i da sam ti u jednu ruku pomogao!

17 godina
neaktivan
Šola kaže...

a to učiniš ovako: Ma Computer/desni klik/properties/advanced/uđeš u settings pod startup and recovery/i makneš kvačicu sa automatically restart

i onda kad se treba restartirat neće se restartirat,i lipo nam reci sta ti pe pojavilo i sta pise na ekranu

onda cu ti j rec kaj taj bsod znaci hahahahhNamigiva
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
Šola kaže...

HAHAHHAHAHAA
Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan
Tale kaže...
Šola kaže...

HAHAHHAHAHAA
 al bez zeke peka nek slika ja cu mu rec kaj mu uzrokuje bsod imam prirusnik o BSOD-ovima na engleskom pa nek posta ja cu mu pomoc kolko mogu...Osmijeh
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
Šola kaže...

Bas smijesno!!

Cuj... mozda imas problema sa driverima... ja san ima jedan problem komp se restarta iz cista mira... Na kraju sam otkrio da su krivi driveri za kabelski modem, nakon sta san stavio ok drivere sve je radilo ok! I da, skuzio sam preko BSOD da je problem sa kabelskim modemom (Googlao kod)

Jos jedan put... bas smijesno!
I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Šola kaže...

Bas smijesno!!

Cuj... mozda imas problema sa driverima... ja san ima jedan problem komp se restarta iz cista mira... Na kraju sam otkrio da su krivi driveri za kabelski modem, nakon sta san stavio ok drivere sve je radilo ok! I da, skuzio sam preko BSOD da je problem sa kabelskim modemom (Googlao kod)

Jos jedan put... bas smijesno!
 bilo bi smjesno da nije ironicnoMršti se
ja sam reko nek objavi slikice i ja mu pomogne u cem je problem kolko cu moc,al mislim da ga je lik vec odpelo na servis...
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Instalirao sam occt i testirao cpu i kad je završio test pisalo je cpu too hot,nakon toga sam smanjio taktove sa 3.0 na 2.6 i opet je pisalo cpu too hot.Što da radimPlač

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:3x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer1911 kaže...

Instalirao sam occt i testirao cpu i kad je završio test pisalo je cpu too hot,nakon toga sam smanjio taktove sa 3.0 na 2.6 i opet je pisalo cpu too hot.Što da radimPlač

probaj malo očistit od prašine ili pak makni jednu stranu kućišta makar ne bi bilo pametno.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

A da kupim bolji hladnjakl

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:3x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer1911 kaže...

A da kupim bolji hladnjakl

ili to.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Ja imam sličan problem

tek prije nekoliko dana se je to počelo događat

Počnem igrat igru UT3

i nakon 2min mi dođe ona plava slika i piše

beginning dump psihical memory

sad svi mislite LOŠ overclock

a fora je u tome da je apsolutno sve na STOCK(bilo je overklokiranja ali sad uopče nije)

a ni pregrijavanje ne može biti problem jer imam

Zalman 9700 led

Da li s garancijom mogu dobit drugi?

jer neispravan je ako ne radi kako treba na normali

Što mislite o ovome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC mi se restartira
Računalo se resetira

imam problem...već gotovo godinu dana,skoro svaki dan,računalo mi se resetira,,,promijenio sam već 10-ak windowsa,jer sam mislio da je stvar u njima,,,,i opet ista stvar,,,nosio sam ga na servis i rekli su da je sa hardware-om sve OK, ponovno instalirao windows i opet ista stvar,,,komp se resetira sam od sebe,ostavim ga da radi bez aktivnih programa,bez ičega da radi,samo se windows podigne i to je to,,,što da radim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mika0403 kaže...
Računalo se resetira

imam problem...već gotovo godinu dana,skoro svaki dan,računalo mi se resetira,,,promijenio sam već 10-ak windowsa,jer sam mislio da je stvar u njima,,,,i opet ista stvar,,,nosio sam ga na servis i rekli su da je sa hardware-om sve OK, ponovno instalirao windows i opet ista stvar,,,komp se resetira sam od sebe,ostavim ga da radi bez aktivnih programa,bez ičega da radi,samo se windows podigne i to je to,,,što da radim?

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
17 godina
gamer1911 kaže...

Mozda ti se posusila pasta izmedu procesora i hladnjaka pa ne hladnjak ne moze niti hladiti procesor.
Only God will judge me
16 godina
neaktivan

a jel ima što na hrvatskom,,,ne učim engleski,pa mi je puno puno teže shvatiti u čemu je problem,,,našao sam neku stranicu http://forum.hardwarebase.net/viewtopic.php?t=15924&sid=28 i tamo ima nekih objašnjenja o greškama,al nema za moju,,,jel bi ja mogao naći tu knjigu ili nešto gdje bi ja našao što mi javlja?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 11:35 (mika0403).
17 godina
neaktivan
mika0403 kaže...
Računalo se resetira

Točno taj je meni problem
Begining dump memory

sumnjam na CPU
16 godina
neaktivan

a kako da budem siguran da mi je otišao CPU?,,,ako ga nosim na servis,opet će mi reći da je stvar u windowsima,,,što napraviti?

17 godina
neaktivan
mika0403 kaže...

a kako da budem siguran da mi je otišao CPU?,,,ako ga nosim na servis,opet će mi reći da je stvar u windowsima,,,što napraviti?

Testiraj CPU s OCCTom pa vidi da li je do procesora, OCCt će ga opteretiti 100% pa vidi koliko se grije i da li se pojavljuje BSOD.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice