PC mi se restartira

poruka: 19
|
čitano: 2.310
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
PC mi se restartira

to se pocelo događat čim sam bio instaliro novi driver za grafu (hd4850) i kad mi se restartiro

komp, pri ucitavanju (onaj windows logo znak) automatski mi se restartira ,i tak cijelo vrijeme...

probo sam ic na safe mod i nist...

jel mi mozete pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Ima rjesenje! Vrati stare drivere :D salu na stranu... ja kad sam imao tih problema, stvar je bila do napajanja... ali ti si samo drivere instalirao pa je moguce da ima neki file koji ih rusi. Eventualno probaj formatirati disk i na novo instalirati Win pa onda vidi s tim driverima jel se desava opet isto sranje. Ako da, vrati stare i pricekaj noviju verziju. Iduce godine :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC mi se restartira

Imali netko neko drugo rješenje bez formatiranja windowa?

Molim da mi odgovorite što brže jer ako cu morat stvarno reinstalirat windowse da to mogu danas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC mi se restartira

instaliraj nove windowse po mogučnosti vistu ako imaš to ti može biti najvjerovatnije do drivera 100% koje imaš konfu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PC mi se restartira
Postoje programi za uninstaliranje drivera, to je to, premda bi najbolje bilo formatirat.
Been there done that
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Predlažem da formatiraš, staviš stare drivere i napraviš image diska, ako se nastavi restartati s starim driverima onda je nešto drugo...  ako je sa starim ok stavi nove drivere i pogledaj jel će se tada problem nastaviti, ako da, digni image i za 5 minuta si vratiš sve u normalu... ja osobno već pet godina radim image i kad got imam problema za pet minuta vratim u normalu ili u prvobitno stanje. Ako ti se to neda onda probaj System Recovery prije instalacije drivera... a možda je zbilja do napajanja!
Kaj se tiče imagea>> Kad instaliraš Windowse i drivere provjeri jel ti sve radi, nakon toga stavi sve programe koji ti trebaju i ponovno provjeri jel je sve u redu kad si sve posložio na svoje mjesto napravi disk defragment i napravi image... Ja to radim sa HI-RIN Boot v.6 koja se diže u DOS-u VAŽNO: za taj program ti treba isključivo PATA optički uređaj jer sa SATA ne radi... ako ti taj ne odgovara ima još puno programa za to... Ima u BUG-u jedan broj gdje su stavili više takvih programa... Nadam se da sam pomogao...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC mi se restartira

Pa ljudi ja nemogu ni uci u windowse niti re-isntalirat,jer kad ubacim cd od windowsa i pri ucitavanju pojavi mi se

neka plava slika i kaze da imam neki problem s driverom tak da nemogu nista!!!! nista!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC mi se restartira

Udji u Windowse preko safe moda pa obriši drivere ili napravi system restore

0 0 hvala 0
17 godina

pa jel ti mene zezaš??? reko sam da nemogu ni na safemod,što znaći da nemogu uc UOPĆE u windowse!!!

nepomažete mi tim odgovorima pa lijepo cu kupit novi hard...

17 godina
neaktivan

najbolje je da formatiraš sve i rješen problem!!!

17 godina
neaktivan
Abra008 kaže...

pa jel ti mene zezaš??? reko sam da nemogu ni na safemod,što znaći da nemogu uc UOPĆE u windowse!!!

nepomažete mi tim odgovorima pa lijepo cu kupit novi hard...

Zašto hard, što nisu problemi nastali nakon instalacije drivera za grafičku.
Ako tvoja matična ploča ima grafiku na sebi jesi li probao skinuti grafičku karticu i startati windowse bez nje.
17 godina

jesam probao sam i kad sam upalio komp, počeo je proizvodit neke čudne zvukove..

nemogu ni formatirat ni nista.Znaći moram vozit komp na servis..

ajd hvala vam sto ste mi pokušali pomoć a niste uspjeli Namigiva

16 godina
neaktivan
PC mi se restartira

ja sam imao isti problem kao i ti odnio sam kompjuter na popravak u computer centar i mi smo mislili da je do napajanja ali nije bilo instalirali su mi vistu  i sad radi kao podmazan i rekli su mi da se driveri ne slažu sa windowsima xp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC mi se restartira

evo ovako ja imam jedan problem, instalirala sam onaj program wga i kad sam išla download program remove wga, resetirala kompjuter i kad se ponovo pokrenia izvrtilo je ono windowsxp i nakon toga se pojavia samo crni ekran i ništa. može li mi ko reć u čemu je problem, molim vas hitno je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC mi se restartira

evo ovako ja imam jedan problem, instalirala sam onaj program wga i kad sam išla download program remove wga, resetirala kompjuter i kad se ponovo pokrenia izvrtilo je ono windowsxp i nakon toga se pojavia samo crni ekran i ništa. može li mi ko reć u čemu je problem, molim vas hitno je

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kao prvo, neće ić da makne grafu i upali komp. vrlo naivno osim sko nema matična već integriranu grafiku. Kao drugo, ako je tako da ne može uć ni u safe mode onda moraš izvadit HDD i prespojit ga na drugi komp kod nekog prijatelja te ga onda formatirat, ali ne moraš ni to onda već možeš maknuti dirvere totalno, te onda instaliraj najnovije ili što god već.
Been there done that
17 godina
neaktivan
tea0705 kaže...

O čemu ona to???
Been there done that
16 godina
neaktivan
PC mi se restartira

ivo nemogu ti poslat poruku na privatno, ja se nerazumim baš u to pa nisam pokušavala jel mi ti možeš reć kako da napravim to

0 0 hvala 0
17 godina
PC mi se restartira

Problem rješen...

vodio sam komp na servis i rekli su mi da se iskopčala neka žica šta ja znam koja

al glavno da sad radi... hvala vam na trudu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice