Pc nece da startuje

poruka: 5
|
čitano: 1.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pc Nece da strartuje

Pozdrav ljudi..vec nekih desetak dana imam problem sa konfiguracijom iz potpisa.Cim startujem pc ne daje niakakve znake monitor je crn (unutra ventilatori od procesora,graficke,sve rade) ali jednostavno ne daje signal moram x puta da ga restartujem da bi ga pokrenuo.Do monitora nije jer cim iskljucim monitor i ponovo ukljucim upali se....Kad se ukljuci nakon xx restrata onda normalno radi bez problema ali kad je hladan niako..Sta bi moglo da bude??? Da nije napajanje ili graficka???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pc nece da startuje

Moguće da je GFX u pitanju. Ako ikako možeš testirat ju na drugoj konfi pa vidi da li se normlano pali.

Također, testiraj ti i monitor tako da ga spojiš kod nekoga drugoga na PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Pc nece da startuje

Napajanje, isti problem sam ja imao, samo što sam ga kasnije mogao upaliti jedino kad sam brzo upalio-ugasio na switchu od napajanja.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Pc Nece da strartuje
cardadule kaže...

Pozdrav ljudi..vec nekih desetak dana imam problem sa konfiguracijom iz potpisa.Cim startujem pc ne daje niakakve znake monitor je crn (unutra ventilatori od procesora,graficke,sve rade) ali jednostavno ne daje signal moram x puta da ga restartujem da bi ga pokrenuo.Do monitora nije jer cim iskljucim monitor i ponovo ukljucim upali se....Kad se ukljuci nakon xx restrata onda normalno radi bez problema ali kad je hladan niako..Sta bi moglo da bude??? Da nije napajanje ili graficka???

Ja sam imao identican slucaj prije par godina.

Meni je prdnula maticna ploca. Obavezno kod pokretanja moram bar 2 puta resitirat da bi dobio sliku.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
14 godina
neaktivan
Pc nece da startuje

Moze biti napajanje, maticna ploca te graficka kartica. Po vjerojatnosti je otprilike tim redoslijedom, tako da za pocetak promijeni napajanje i pokusaj.

clock2much

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice