Paljenje kompa

poruka: 8
|
čitano: 1.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Paljenje kompa

Da bih ugasio komp moram ga ugasiti na napajanju ( na prekidaču) a kada ga upalim na napajanju automacki mi diže windowse , na gumb naprijed ga nemogu niti upalit nit ugasit , retart ide normalno , na TURN OF ga počne gasiti ugasi miša ,tipkovnicu hard i tu stoji ,na monitoru piše windowsi se gase i dalje nede , u čemu je broblem, promjenio sam napajanje, bateriju , hard , monitor, sve očiščeno,odspojeno vračeno natrag , novi windowsi i dalje isto.

znači palim ga i gasim na napajanju

ako netko zna ?

0 0 hvala 0
17 godina
Paljenje kompa
Tipka za paljenje komp na kucistu mozda nije ispravna. U protivnom problem je do maticne ploce.
Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Paljenje kompa

tipka je ok , znači onda je matična ?

15 godina
Paljenje kompa

Podesi BIOS i eventualno Power options u Win-u.

Pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Paljenje kompa

Uopće mi nije jasan problem.

Misliš windowsi se ne gase kada ih staviš na shut down?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tako je ne gase se već piše na monitoru WINDOWSI SE GASE  s tim da se isključi tipkovnica , miš i hard

14 godina
neaktivan
Paljenje kompa

ugasi ti se hard disk i vidiš sliku na monitoru? Što je sa procesorom? ventilator na grafičkoj?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e to ostalo radi , znaći ventilator na procesuru radi, grafika je integrirana,i tako to radi radi radi i nikako da se ugasi osim na prekidač na napajanju i kada taj prekidač ponovo pritisneš na 1 automacki diže windowse  , osim šta mi sada ne radi tipkovnica ???? do jučer je bilo sve ok ,sve je radilo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice