Otišao i 2 hard disk...

poruka: 7
|
čitano: 1.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Otišao i 2 hard disk...

Nedavno sam kupio novi pc i nakon nekoliko tjedana se poceo zamrzavati.mis i tipkovnica uopce nisu reagirali i jedina opcija je bila resetiranje pc-a.nakon par dana resetiranja hard disk je izgorio.nakon toga frend mi je dao privremeni 250 gb hard disk (prije sam imao 1tb)pc se isto zamrzavao.odnio pc na popravak...onda je zamrzavao samo kad sam igrao pc igre i nakon danasnjeg ponovnog resetiranja izgorio i 2 hard disk.je li mozda psu u pitanju ili motherboard ili pak mozda nesto trece?molim za pomoc jer nemogu svaki tjedan kupiti novi hard disk...hvala

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Otišao i 2 hard disk...

Pa najvjerojatnije napajanje, pa onda konstantni reset koji steti hdd tj elektronici koja takoder radi toga moze krepati pogotovo ako nesto nevalaj s naponima!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Re: Otišao i 2 hard disk...
Bothan kaže...

Napiši točne modele svih komponenti od kojih se sastoji konfiguracija.

ps. kažeš da je to novi PC, nosi to na garanciju, neka se tamo zabaljaju s time, zato garancija postoji.

Life is about passions. Thank you for sharing mine.
10 godina
neaktivan

Proble je u tome sto neznam ako jos imam garanciju jer sam skinuo naljepnicu sa kucista.

17 godina
Otišao i 2 hard disk...

Da bi ti dva diska u tako malo vremena mogla otići od matične... malo vjerojatno. Skoro pa nemoguće. Prije bih se složio sa kolegama iznad da imaš problema sa napajanjem. Ako imaš kakvog električara neka provjeri napone.

1 0 hvala 0
11 godina

...a kako je provjereno da su "otišla dva HDD" ....možda da ne diže system sa njih ili nekako drugačije ????

15 godina
odjavljen
Bothan kaže...

Proble je u tome sto neznam ako jos imam garanciju jer sam skinuo naljepnicu sa kucista.

Naravno da imaš! Jedino nemaš pravo na besplatnu dijagnostiku, ali ti znaš koja komponenta ne valja tako da nema problema.

Svi smo mi Mentalist.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice