Optički pogon i cd-i

poruka: 5
|
čitano: 1.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
problem s optičkim pogonom

imao sam Necov dvd rw i najednom je prestao čitati cd-e (inače dvd čita ko lud)

tada sam kupio pioneerov dvr-112d i nakon 5 mjeeci korištenja opet problemi sa čitanjem cd-a

kada stavim bilo koji cd čuje se neko grebanje i onda sve zašuti...i ništa se ne događa

jel bi pomoglo da nabavim one cd cleanere za optički pogon ili je neki drugi problem...

još nema odgovora...zar nitko nije imao taj problem???

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2008 0:23 (Korny1603987).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Optički pogon i cd-i

Ja imam slične probleme, ali nemam rješenje.

Meni tjekom prženja cd-a u neru izbaci cd tako da ga moram baciti, dok sa dvd-ima sve normalno radi.

I dok npr. instaliram nešto sa cd-a/dvd-a, nekad se cd/dvd brzo vrti i sve ide normalno, a nekad se lagano vrti pa moram čekati 100

godina dok nešto kopiram ili instaliram pa dok ne izgubim živce..................

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: problem s optičkim pogonom
Korny1603987 kaže...

imao sam Necov dvd rw i najednom je prestao čitati cd-e (inače dvd čita ko lud)

tada sam kupio pioneerov dvr-112d i nakon 5 mjeeci korištenja opet problemi sa čitanjem cd-a

kada stavim bilo koji cd čuje se neko grebanje i onda sve zašuti...i ništa se ne događa

jel bi pomoglo da nabavim one cd cleanere za optički pogon ili je neki drugi problem...

još nema odgovora...zar nitko nije imao taj problem???

Imao sam taj problem, nema rješenja - u servis da ti zamjene. Vjerojatno je neka greška u proizvodu.
17 godina
odjavljen
Optički pogon i cd-i

Fora je u tome kaj mi se to pojavilo prije nekih 2 mjeseca,a garancija je već davno, davno istekla, tako da mi jedino ostaje da kupim novu.........nisu posebno skupe pržilice

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optički pogon i cd-i

Imam PIONEER DVD-RW DVR - 110D, windows XP Pro s SP 3.  Kada želim instalirati SUPREME COMMANDER DVD-RW Drive mi pokaže da na "CD"- u nema ništa a dobio sam ga uz GEFORCE 8600 GT grafičku karticu. Druge igre rade O.K. , glazbene sadržaje prepoznaje, kao i

DVD sadržaje i radi O.K.. U čemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice