Prvo izvinjavam se ako ima ovakva tema (tražio sam ali nisam našao, ako ima jeli može pls link).
Kupio sam PC prije mjesec dana, i odlicno usisava prašinu.
Znači pitanje je: kako se riješiti prašine a da zadržim garanciju (naljepnice i te spike...)?
Prvo izvinjavam se ako ima ovakva tema (tražio sam ali nisam našao, ako ima jeli može pls link).
Znači pitanje je: kako se riješiti prašine a da zadržim garanciju (naljepnice i te spike...)?
Pitanje je isto kao i kako ga... jel... a da ne skineš gaće.
Ako me razumiješ :)
Tak osam i ja isto mislio na pocetku.. komp sam kupio prije 4 mjeseca,nakon mjesec dana sam ga iso prvi puta ispuhat s kompresorom i vidim na svakos trani po jednu ADM naljepnicu zaljepljenu preko svake stranice kucista..tako da ga nemogu skinut..ali ja sam malo pomalo sa cackalicom lagano odlijepio,ali skroz lagano,(jer onda slova ostanu na kucistu,ko tetovaza,pa se mores hebat..) I kad sam prvi put skinuo poslije sam lagano mogao skidati jer se sve manje i manej lijepi..ali mozes ti lako zalijepiti tu naljepnicu natrag nekakvim ljepilom.. no problem 
Pitanje je isto kao i kako ga... jel... a da ne skineš gaće.
Ako me razumiješ :)
Baš tako 
Ja sam garanciju izgubio dva dana nakon što sam kupio komp. To je bilo jače od mene