Neobičan problem s BIOSOM zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.184
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Neobičan problem s BIOSOM

Ne mogu to sad nazvati problemom,ali...

Na gigabyteovoj stranici najnoviji BIOS za moju matičnu ploču je f11j,međutim,moja matična ima f11m Beta BIOS,što meni nije jasno.Kada sam 2 puta slao ticket,rekli su da je najnoviji bios taj koji je na stranici(a poslao sam im i screenshot,posta i iz cpu-z).Tako da me zanima što je to,zašto je to tako i imal li ikakve šanse da je s ovim biosom uvedena podrška za am2+ procesore.

Inače BIOS koji ja imam je iz 2010 godine.

Slika+iz+CPU-Z Slika+iz+CPU-Z
Na+Gigabyte+stranici Na+Gigabyte+stranici
Entuzijast
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 19:12 (FatMAN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Neobičan problem s BIOSOM

Jel itko ima rješenje?

Entuzijast
16 godina
neaktivan
FatMAN kaže...

Jel itko ima rješenje?

A kakvo rješenje tražiš? :D I sam kažeš da nije problem pa ne kužim baš što te uopće muči u ovoj priči.

9 godina
neaktivan

Mislim da li je moguće da su tim updateom dodali podršku za am2+,pošto na sajtu sa ovim njihovim biosom piše da ne može,a razlika je 2 godine.

Entuzijast
16 godina
neaktivan
FatMAN kaže...

Mislim da li je moguće da su tim updateom dodali podršku za am2+,pošto na sajtu sa ovim njihovim biosom piše da ne može,a razlika je 2 godine.

Aha, a ti bi htio zamijeniti procesor i staviti neki AM2+? Ili pitaš čisto informativno jer ti je dosadno? :D

9 godina
neaktivan

Da,htio bih staviti neki am2+ procesor,jer bios koji je na stranici ne podržava,pa sam mislio jel postoji kakva šansa da je dodano,pošto ga m55sli s3,slabiji model,ima tu mogućnost.

Entuzijast
16 godina
neaktivan

Ne znam... Ako oni sami ne znaju da uopće postoji taj BIOS, teško da itko drugi zna. :D Jedino da od nekog posudiš procesor pa probaš.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice