Nemam zvuka na zvučnicima i stavim slušalice u komp i na njima se niša ne čuje. Driveri i sve ostalo je instalirano u opcijama za zvuk sve namješteno. Kaj da napravim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ni u jednom programu nema zvuka?
u svim programima je bez zvuka
Malo vise podataka si trebao napisati..koji OS, jel ti sad tek problem dosao, prije sve normalno radilo, ili sto?
gledao sam video u gom playeru i odjednom.restartao sam komp,normalno niša se nije dogodilo zvuk se nije pojavio.
Znaci svuda, winamp, youtube, gom, itd..?imas win7? opet nisi naveo!
imam windows xp i nigdje nema zvuka
imam windows xp i nigdje nema zvuka
Ako ti nerade zvuka, pogledaj dali imaš žuti uskličnik u device manageru, ako ga ima znači da ti je potreban driver. Dali je zvučna na kartici ili je integrirana? Koja je tvoja tip i model matične ploče? Molim više informacije. A to možeš vidjet pod Speccy ili Everestom ili AIDA64.
moguce je da je otpirila zvucna
a koce ga znati.
gledao sam video u gom playeru i odjednom.restartao sam komp,normalno niša se nije dogodilo zvuk se nije pojavio.
-što je tu normalno?
U očekivanju čudotvornog rješenja, tek sad daješ polu korisne informacije, kako misliš da ti se može pomoći?
-što si pokušao?
Provjeri driver u device manageru, provjeri dali je opcija mute, provjeri... dali je neki vurus.
Na kraju nije neobično da se neka komponenta pokvari. Pošto je u većini slučajeva audio integriran na MBO to bi moglo biti problematično, ovisi koliko imaš ili nemaš sreće.
Sve soft probleme možeš zaobići bootanjem s LiveCDa (ubuntu.hr), ako ni tamo nema zvuka onda je kvar. Ako ima zvuka prati već date savijete... (driveri i postavke, AV).
hvala ljudi, uspio sam riješit problem
hvala ljudi, uspio sam riješit problem
-tad je poželjno (nije obavezno) napisati i što je bio problem, kako si ga otkrio i najvažnije rješenje... upravo to je ono što nekom može pomoći. (kao i smisao ovih tema).