Nedovoljno fpsa u igrama zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 1.882
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nedovoljno fpsa u igrama
Dobar dan. .imam pitanje. .kazu da bi mi komp trebao drzati 250 fpsa bez problema a on ne drzi ni 125. .evo moje konfiguracije pa ako neko moze pomoci:Kucište LC POWER 7027B, MIDI, crno, 420W ATX
zvuk, SATA, G-LAN, PCI-E, CrossFireX, USB 3.0, ATX, s. AM3 / AM3+
Maticna ploca ASUS M5A97, AMD 970/SB950, DDR3
Procesor AMD Phenom II X4 850 BOX, s. AM3, 3.3GHz, 2MB cache, Quad Core
Memorija PC-14900, 4 GB, G.SKILL Ripjaws X series, F3-14900CL9D-4GBXL, DDR3 1866MHz, kit 2x2GB
Tvrdi disk 500.0 GB WESTERN DIGITAL Caviar Black, SATA3, 32MB c., 7200
Graficka kartica PCI-E GIGABYTE AMD RADEON HD 6850 OC, 1GB DDR5, Dual DVI, HDMI, DP, HDTV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nedovoljno fpsa u igrama
jopa992 kaže...
Dobar dan. .imam pitanje. .kazu da bi mi komp trebao drzati 250 fpsa bez problema a on ne drzi ni 125. .evo moje konfiguracije pa ako neko moze pomoci:Kucište LC POWER 7027B, MIDI, crno, 420W ATX
zvuk, SATA, G-LAN, PCI-E, CrossFireX, USB 3.0, ATX, s. AM3 / AM3+
Maticna ploca ASUS M5A97, AMD 970/SB950, DDR3
Procesor AMD Phenom II X4 850 BOX, s. AM3, 3.3GHz, 2MB cache, Quad Core
Memorija PC-14900, 4 GB, G.SKILL Ripjaws X series, F3-14900CL9D-4GBXL, DDR3 1866MHz, kit 2x2GB
Tvrdi disk 500.0 GB WESTERN DIGITAL Caviar Black, SATA3, 32MB c., 7200
Graficka kartica PCI-E GIGABYTE AMD RADEON HD 6850 OC, 1GB DDR5, Dual DVI, HDMI, DP, HDTV

da nisi možda u igri stavio lock na nešto nisko?

ak hoćeš 250 lock, upiši u konzolu /com max_fps 250

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
ma znam to sve ali kada stavim na 250 onda niti ne prede 150
15 godina
Nedovoljno fpsa u igrama

pretpostavljam da sa 250 fps mislis na cod2 ili cod4...za pocetak odi u Ati Catalyst control center/3d opcije/Wait for vertical refresh stavi na Always OFF...također u opcijama grafike u igri opciju SYNC EVERY FRAME stavi OFF

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 23:59 (p4wner).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cod4 :). .probati cu hvala :)
14 godina
pa kad stavljate svasta na taj komp.. mozes ti imat i7 a da ti steka igrica ako ti je pun spajvera i startup programa
15 godina
protjeran
Nedovoljno fpsa u igrama

Kakav je to monitor koji prikazuje 250 fps-a?

Jel ti vidiš svih 250 ili 249?

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Nedovoljno fpsa u igrama

Ne budite djeca, prestanite s tim glupostima vise. 250 fps.. Dovoljno vam je 60 za ugodno igranje.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Nedovoljno fpsa u igrama

decko je kupio novi komp i ono sto on ocekuje je sasim realno...a ti tako pametan stavi 60 fpsa cod4 i sretno ti bilo -.-

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Ne budite djeca, prestanite s tim glupostima vise. 250 fps.. Dovoljno vam je 60 za ugodno igranje.

A "vi" više naučite da za COD treba imat što više fps-a jer onda brže trčiš, brže ti pucaju oružija, uglavnom sve. Netraži on bezveze 250fps-a

17 godina
neaktivan
yeo kaže...
leobugi kaže...

A "vi" više naučite da za COD treba imat što više fps-a jer onda brže trčiš, brže ti pucaju oružija, uglavnom sve. Netraži on bezveze 250fps-a

ovo mnogi neće vjerovati, ali je istina. ovog ima samo u codu, sa 125, 250 i 333 fpsa možete postići nešto što osoba sa 60 ne može.

odite na neki jump server i probajte izvesti nešto sa 60 fpsa i onda s 250 ili 333.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
djdomi kaže...
yeo kaže...
leobugi kaže...

ovo mnogi neće vjerovati, ali je istina. ovog ima samo u codu, sa 125, 250 i 333 fpsa možete postići nešto što osoba sa 60 ne može.

odite na neki jump server i probajte izvesti nešto sa 60 fpsa i onda s 250 ili 333.

Sve radi Quake engina.Vise FPSOVA i lakse se lipi metak,vise skaces i tise setas.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
djdomi kaže...
yeo kaže...
leobugi kaže...

Sve radi Quake engina.Vise FPSOVA i lakse se lipi metak,vise skaces i tise setas.

ovo je dosta čudno jer "fpseri" mogu određeno vrijeme trčati i ne proizvesti zvuk.

zna bit problema s ovim jer kolko sam puta već crko jer lik ima više fpsa nego ja makar sam bio u boljoj poziciji.

14 godina
neaktivan
Nedovoljno fpsa u igrama

To ti je normalno za tu karticu neznam radi cega ali i ja sam se neugodno iznenadio kad sam u cod4 skuzio da sam imo više fps s 8800gt nego sa sadasnjom  HD6850...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice