Poz ekipa,imam problem da mi Img Burner,CdBurnerxp pa i nero ne mogu naci pržilicu.Izmjenjivao sam ide kablove ali opet nista.Kao sto vidite u Device Manager mi ima usklicnik na Ide Controller koji me ja mislim muci,trazio sam po netu drivere ali nisam nista pronasao.Ako bi itko mogao da mi pomogne,Hvala.
Ne pronalazi pržilicu
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.681
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja matična i pržilica? Koji OS?
To nije pržilica več DVD ROM
http://wiki.answers.com/Q/Is_the_jlms_DVD-rom_xj_HD166_a_DVD_burner
Pokupio si update zbog kojeg ti win. ne prepoznaje optiku,ili si pokupio virus. Morao bi otvoriti run i napisati ''regedit''. To je za win. 7,nisam siguran je li i za XP,no vjerujem da je.
Next one,u regedit trebaš pronaći taj update,i obrisati ga. Tu nastaje problem... Što se ja ne sjećam kako se zove taj file,malo proguglaj,i naći ćeš ga. Kada to obrišeš,i ne pojavi se,resetiraj ga pa onda vidi prepoznaje li ti. Ako ne,nisi dobar obrisao,next one! Nisam nešto puno pomogao,ali barem malo. Više nego momci koji su te krenuli kamenovati jer si naveo to kao pržilicu,a nije pržilica.
Edit : Obično ovo bude - HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
1. nauči se cropat sliku, ja nemam mikroskop...
2. to nije pržilica i naravno da ju programi za prženje ne prepoznaju.