Znaci imo sam windowse xp, i ujutro se probudim idem upalit pc kad ono imam sto i vidit pise mi da je osteces hard disk i nece se upalit nekako to uspijem preskocit dodje mi da mi ucitava windowse i odjednom stane, i nista ubacim ja cd od windowsa 7 idem pokusat instalirat i prvi put tokom instalacije kad je bio restart kad dodje do onog crnog moram stisnut windows 7 stisnem ja to i izbaci mi gresku ovako: File: \Windows\system32\Config\system Status: 0xc00000e9 Info: Windows failed to load Because the system registry file is missing, or corrupt.
ponudena rijesenja: 1. Insert your windows installation disc and restart your computer
2. Chose your language settings, and then click next
3. Click repair your computer
onda pored tog windows 7 ima isto jedna opcija zaboravio sam kako se zove kad udjem u nju kaze mi ovako: Windows root\system32\hal.dll
please re-install a copy of the abov file
i nije mi dalo da se dalje instaliraju windowse stalno u krug i nista otvorio ja komp cacko oko hdd-a i nista upalim ja komp i vidi cuda ne pise mi vise greska uspio sam ih instalirat i sve uredu i nista instaliraju se oni i sad posto ja imam hdd razdjeljen na 3 particije, jedna od 50gb za windowse, drugu od 50gb za igrice instalirat, i trecu od 180gb di drzim sve failove, instalacije,filmove,igrice,programe sve znaci sto ocu sacuvat kad rusim windowse i opet ih stavljam, e sad je dosao problem sto mi tu najvazniju particiju uopce ne prepoznaje, iso sam ubacit cd od winsowsa 7 i kad dodjem do onog di se odlucuje di ce se windowsi instalirat tamo mi je uredno vidljiva i kolko vidim nije prazna znaci nije doslo do nikakvih unistavanja failova...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Molim moderatore da isprave naziv teme 

hahahahha
mislim da moderator nebude to ispravio jer je pre smjesno!
jesi probao uci u safe mod?
Ajde skini HD Tune i pokreni Error scan, da vidimo za početak jeli sve u redu sa HDD-om.
Edit:
Ako ne možeš uopće pokreniti Windowse, onda preko drugog kompa skini Hirens boot CD i na njemu imaš HD Tune i ostale potrebne alate.
Evo link
http://www.hirensbootcd.org/download/
možeš ga staviti na stick lakše ti je 
Pa moguće je i to ali ja sam ipak prijavio post i napisao u prijavu da isprave naziv teme...
Uspio sam pokrenut nekako komp al sad mi znaci samo tu particiju ne prepoznaje, sad cu skinut hd tune up pa cu reci sto je bilo...
Prije skeniranja nemoj staviti kvačicu na Quick scan.
Evo na ovom programu pod info mi pise da mi je ta particija Bootable-yes
dal to nesto znaci?
Evo na ovom programu pod info mi pise da mi je ta particija Bootable-yes
dal to nesto znaci?
Slikaj ekran i postavi sliku na forum. Ne možemo ti reći ovako napamet.
evo
Otvori Command Prompt, upiši "diskmgmt.msc" (bez navodnika) i stisni ENTER. Pogledaj imaš li tu E: diska. Slikaj ekran.
Mislim da toj particiji (Local disk E) trebaš promijeniti slovo. Promijeni ga u slovo H.
Na deskopu klikni ikonu My computer, zatim desni klik na Computer, klikni na Manage,
klik na Disk Managment, desni klik u središnjem stupcu na Local disk E (vjerojatno je iscrtan kosim crtama)
i klik na Change Drive Letter and Path, klikni na Add, izaberi slovo npr. H) i stisni OK.
Sad bi particija trebala biti vidljiva.