Mjenjanje paste na CPU

poruka: 6
|
čitano: 1.123
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mjenjanje paste na CPU(Osijek)

Ovako

Mene interesira koji servis računala u Osijeku(samo u Osijeku)bi mi mogli preporučiti da odem tamo da mi se zamijeni termalna pasta na CPU.

Nemam nikakvog iskustva sa time,pa bih želio da mi to napravi netko ko je to radio desetine puta,pa zna šta radi

Ja sam iz Belišća(malo mjesto pored Osijeka)i ima samo 1 servis blizu mene(Valpovo-mjesto pored mojeg).Bio sam jednom tamo,ali kad sam vidio da postupa sa komponentama kao sa kriškama salame,taj servis ne dolazi u obzir

Znači,htio bih neki servis iz Osijeka koji nije "kreten" kao taj iz Valpova

Unaprijed hvala na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mjenjanje paste na CPU

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mjenjanje paste na CPU

Znam za to,ali u samom opisu piše:

ONLY DO THIS IF YOU KNOW HOW TO DO IT AND ARE NOT SCARED, I AM NOT RESPONSIBLE FOR YOU DAMAGING YOU SYSTEM.

A ja sam rekao da nemam nikakva iskustva u tome i ne želim se {#} sa time.Ja bih radije da mi netko stručan to napravi

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 14:33 (ericsneo).
14 godina
protjeran
Mjenjanje paste na CPU
Razlika izmedu mazanja paste za cpu i nutele na kruh nema, ponekad ak je kruh stariji je to cak i teze! :-) tako da samo naprijed skoro pa da i nemres pogrijesiti! Ili pitaj nekog frenda ili ak ti se javi neki forumas iz tvoje okolice????lp
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mjenjanje paste na CPU

Ja sam je juče prvi put zamjenio sam i uopšte, jer traže 5€ za zamjenu i 10€ za djelove, još bi pola stvari rekli da ne valja i zamijenili ,tako da radi sam bolje ti je i sretno :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Mjenjanje paste na CPU(Osijek)
ericsneo kaže...

Ovako

Mene interesira koji servis računala u Osijeku(samo u Osijeku)bi mi mogli preporučiti da odem tamo da mi se zamijeni termalna pasta na CPU.

Nemam nikakvog iskustva sa time,pa bih želio da mi to napravi netko ko je to radio desetine puta,pa zna šta radi

Ja sam iz Belišća(malo mjesto pored Osijeka)i ima samo 1 servis blizu mene(Valpovo-mjesto pored mojeg).Bio sam jednom tamo,ali kad sam vidio da postupa sa komponentama kao sa kriškama salame,taj servis ne dolazi u obzir

Znači,htio bih neki servis iz Osijeka koji nije "kreten" kao taj iz Valpova

Unaprijed hvala na pomoći

Ja sam iz Belišća al ti nemam vise nikakve paste sve potrošeno :) Ugl. nemaš se apsolutno niceg za bojat, jedino ako imas neki veci cooler koji ima svoj nacin sastavljanja i nisi upoznat s tim. Stock cooleri za intel i amd su uglavnom samo zakaceni, stavis malo (svako stavlja drugacije, neki stave tocku kazu da je dost neki razmazu po cijelom cpu... etc)

Battlelog: D3lBoy-00
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice