Pozdrav! imam ovaj problem već 2 dana. Laptop je star 2 godine, hp pavilion dv7-3160em. Čim isključim punjač laptop se ugasi iste sekunde i nemogu ga upalit. Kad ga probam upalit sa punjačem upali se,a lampica baterije mi blicne 3 puta pa nastavi gorit 2-3 minute pa se ugasi. Kad se laptop upali piše napunjeno do kraja 100%, a nakon nekoliko minuta se pojavi crveni x, ali još piše isto. Provjeravao sam je li baterija dobro spojena i čini mi se da je sve u redu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi pa bar mi recite šta bi moglo bit... neznam šta da radim
Očisti sve one spojeve u utoru za bateriju,ali nečim metalnim,tek toliko da skineš onaj "korozivni" tanak sloj,pažljivo,pa probaj.A evo veliš dvije godine ima,a to im je ujedno i "kao" neki rok 2-3 g,pa...pomiri se i sa tim da je baterija možda otišla.
Bit će dobro ako je samo baterija jer sam je ionako mislio mijenjat, ne drži ni 20 min. Nisam znao da to može bit do nje, ali sad sam malo promislio pa sam shvatio Probat ću očistit pa vidit, al ionako ću naručit novu. Valjalju li one kineske sa e-baya? Na internetu ih ne hvale, ali jedan prijatelj je kupio i zadovoljan je već godinu dana.