Laptop hp dv7 zaledi se!!

poruka: 7
|
čitano: 3.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

naime na poklon sam dobio laptop hp dv7 sledece konfiguracije:

proc: amd turion rm-72

ram: 3 gd ddr2

hdd 320 GB

graf.kartica: ati mobiliti radeon hd3400

na njemu je instaliran windows 7 ultimaate. problem je sledeci laptop se samo odjednom zamrzne i onda moram ga ponovo gasiti pa upaliti i onda opet jedno vrijeme radi i opet blokira...i jos ima problem laptop je solidne konfiguracije i nijednu igricu ne moze da pokrene samo counter strike al i on zasteka....probao sam instalirati prince of persia starija igra i nije je mogao pokrenuti...

interesira me da li se jos neko susreo sa ovakvim problem i kako ga je otklonio..i da li je softverska greska (windows) ili je hardver u pitanju??

Unapred zahvalan svima onima koji mi pomognu!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Laptop hp dv7 zaledi se!!
mikinov kaže...

naime na poklon sam dobio laptop hp dv7 sledece konfiguracije:

proc: amd turion rm-72

ram: 3 gd ddr2

hdd 320 GB

graf.kartica: ati mobiliti radeon hd3400

na njemu je instaliran windows 7 ultimaate. problem je sledeci laptop se samo odjednom zamrzne i onda moram ga ponovo gasiti pa upaliti i onda opet jedno vrijeme radi i opet blokira...i jos ima problem laptop je solidne konfiguracije i nijednu igricu ne moze da pokrene samo counter strike al i on zasteka....probao sam instalirati prince of persia starija igra i nije je mogao pokrenuti...

interesira me da li se jos neko susreo sa ovakvim problem i kako ga je otklonio..i da li je softverska greska (windows) ili je hardver u pitanju??

Unapred zahvalan svima onima koji mi pomognu!!

Jesi li pogledao u Device manageru jeli sav hardver prepoznat?

Da li si ti instalirao ove windowse ili si lap dobio s već instaliranim windowsima?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan

u device manageru je sav hardver prepoznat...i temperature laptopa su normalne to sam zaboravio napisati...a dobio sam ga vec sa instaliranim windowsom..

15 godina
protjeran

rusi windowse i instaliraj nove ako to neuspije onda je problem u hardveru {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nema mi druge bas bi mi bilo zao da je do hardvera...posto laptop je stvarno extra...i to cu staviti xp sp3 na njega...windows 7 mi se ne svidja nikako...:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mikinov kaže...

u device manageru je sav hardver prepoznat...i temperature laptopa su normalne to sam zaboravio napisati...a dobio sam ga vec sa instaliranim windowsom..

Stjepan54 kaže...

rusi windowse i instaliraj nove ako to neuspije onda je problem u hardveru {#}

Prije rušenje ja bi preporučio jedan mali test. Skini neki od Live CD-a s Linuxom (Ubuntu, Mint, OpenSUSE,....) ubaci CD u pogon i isprobaj da li sve funkcionira kroz neko vrijeme. Kako se radi o dva različita OS-a Linux će poslužiti za eliminaciju hardverskog problema. Ako nebudeš imao problema onda je vjerojatni problem u instalaciji winsa pa bi trebao razmisliti o novim windowsima.

Ako su gore originalni windowsi onda pokušaj s recovery-em (bilo s diska ili s DVD-a), ako nisu, onda znaš što ti je za činiti.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan

ok...hvala puno na pomoci probacu to uraditi  pa cu vidjeti gdje sam...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice