Kvar na medusa NX

poruka: 13
|
čitano: 3.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kvar na medusa NX

E ovako ljudi, na medusa NX slusalicama koje sam uzeo prije 5 -6 mjeseci se poceo gubiti zvuk, nego otvorio sam ih i vidio da je plava zica izcupana, zalemio sam ja na desnu stranu, pokusao , opet ista stvar. Nigdje drugdje na kablu nije popucana itd. Stvarno neznam sta da radi, pokusao sam lemljenje i sve, opet isto. Pogledao sam ostale teme i nije niko predlagao nesto drugo. Thx ljudi :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kvar na medusa NX

Itko?

15 godina
neaktivan

Danas sam prckao kabal i izgleda da gubi kontakt kod plocice za smanjivanje / mutiranje mikrofona itd, ali vise mi ide kao da je na mjestu gdje sam lemio. Nelogicno mi da je na mjestu gdje sam lemio jer sam je popravio.

15 godina
neaktivan

I molim vas moze li mi iko da kaze dali PLAVA ZICA ide na desni dio spoja?, Vidio sam da su dvije ostale zice zalemljene na lijevu stranu, pa sam je zalemio na desnu, jesam li mozda pogrijesio???

14 godina
neaktivan
Kvar na medusa NX

Probaj prelemit sve kontakte na plocici, ocito da nije samo taj sa plavom zicom u pitanju. I naravno uzmi lemilicu sa što manjim vrhom da mozes to kako spada napraviti :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jeste,mala je ali neshvatam, svi ostali spojevi su dobro zalemljeni, i mozes li mi reci dali ide plava zica u desni dio, msm kad otvorim sluske imaju dva spoja, lijevi i desni, plava ide na desni?

14 godina
neaktivan
Kvar na medusa NX

Ne znam, nemam te slusalice, samo sam ti predlozio šta da napravis, ako mozes uslikaj detaljno taj kontroler da vidimo kako to izgleda iznutra pa ti mozda onda netko moze pomoci. Ako budes slikao potrudi se da bude jako detaljno i vidljivo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Okej hvala sto si jedini pokusao pomoci :).

15 godina
Benjy kaže...

E ovako ljudi, na medusa NX slusalicama koje sam uzeo prije 5 -6 mjeseci se poceo gubiti zvuk, nego otvorio sam ih

Zasto si ih otvarao ako imaju jamstvo od 12 mj. ?

Music As A Weapon !!
17 godina
Kvar na medusa NX

Taman sam ja to htio reci! Vjerojatno je to napravio da izgubi garanciju da ih ne moze zamijeniti za nove...

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

zar je moguce zamijeniti za nove? I nisam ja nista radio specijalno na njima

15 godina

Ak imas racun i jamstveni list od njih i ako se ne vidi da si ih ti rastavljao , onda ih probaj reklamirat !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Zvao sam ih, i kazu samo da se moze poslati na servis, ne reklamirati :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice