Kompjuter se pali, ali nema slike ni beepa

poruka: 12
|
čitano: 5.587
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav,

Prije svega da napomenem moderatorima da sam gledao druge teme ali nije slucaj kao moj.

Dakle upalio sam komp i upalio se odvrtio onaj starting windows i restarto se(to cesto radi), oso sam u bios i stavio proc na 4ghz i rame na 1600(proc ide stabilo do 4.3 i rami isto stabilo rade na 1600)i naravno f10 i restart, komp se restarto upalio se ali nisam dobio sliku na ekran niti beep. Probao sam izvaditi bateriju od cmosa pa ponovo staviti i upaliti nista, napravio sve moguce kombinacije s ramima i dalje nista. pomagajte, stvarno mi je cudno jer ovo mi se nikad nije dogodilo a znam da su rami i proc sposobni za te frekvencije.

Gamers dont die, they respawn! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zasto si diro ram i proc , probaj od koga posudit HDD , i meni je tako bilo i crko mi HDD.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dobar ti je taj procesor...nista mi cemo onda pogledat malo te druge teme pa zakljucit o koje procesoru se radi ...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Kompjuter se pali, ali nema slike ni beepa

Imas pod Moj PC proc koji je ...

13 godina
neaktivan

da upisem ucitavanje ili loading u google da bi saznao spec.?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ali da, u svakom slucaju vrati na defoult bios,  promini disk, testiraj trenutni, i kasnije spoji oba i pribaci podatke na novi. Vjerojatno je do diska.

postoji velika mogucnost i da ti se napunila particija prilikom downloada windows updatea, pa zato nece digne sustav-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Aha, ma nekima nece da ucita kao ni meni moj pc..

proc phenom 955

maticna giga 970a ud3

2x 500gb seagate 7200rpm sata 3

xfx 6870 

2x2 g.skill 1333mhz

cx 600

Pa moguce jer mi je stalno bacalo errore da mi je C pun al se stalno palio..

17 godina
MilkMan kaže...

Pozdrav,

Prije svega da napomenem moderatorima da sam gledao druge teme ali nije slucaj kao moj.

Dakle upalio sam komp i upalio se odvrtio onaj starting windows i restarto se(to cesto radi), oso sam u bios i stavio proc na 4ghz i rame na 1600(proc ide stabilo do 4.3 i rami isto stabilo rade na 1600)i naravno f10 i restart, komp se restarto upalio se ali nisam dobio sliku na ekran niti beep. Probao sam izvaditi bateriju od cmosa pa ponovo staviti i upaliti nista, napravio sve moguce kombinacije s ramima i dalje nista. pomagajte, stvarno mi je cudno jer ovo mi se nikad nije dogodilo a znam da su rami i proc sposobni za te frekvencije.

Ok, jesi napravi pravilan clearcmos? Jesi prije vađenja baterije iskopčao naponksi kabel iz napajanja?

Provjeri i sa spajanjem određenih pinova na mbo.

BIlo bi jaaako korisno da upišeš koje kompnente imaš.

I zadnje: "procesor je sposoban raditi na 4.3ghz" moraš znati da svaki procesor koji se OC-a počinje s vremenom patiti od degradacije.

Danas 4.3ghz sutra moždani 3.5ghz. Reci kojekomponeteimaš pa ćemo ti efikasnije pomoći

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

Evo napisao sam iznad tebe :)

17 godina

Napravi pravi clearcmos po uputama, ako dobiješ sliku, odi u bios i vrati sve na tvorničke postavke.

AKo ne dobiješ sliku, pokušaj grafu staviti u drugi slot.

Za početak, radi samo sa jednim modulom memorije

AKo nemožeš dobiti uopće sliku,teško da je hdd krivac. Postoji mogučnost da je on neispravan, ali onne uzrkuje nedobijanje slike....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 15:25 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Aj evo sad cu to napravim pa se javim..

lap top me spasava {#}

16 godina

Voala!

Izgleda da nije pomagalo to sto sam vadio bateriju, no nasao sam da se moze ocistit cmos sa jump starterom, napravio i radi, hvala svima {#}

sad ce mi najveci uzitak biti staviti vent na ninju sa onim kopcama...omg mrzim to

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 15:46 (MilkMan).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice