Komp se uspori

poruka: 6
|
čitano: 1.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Komp se uspori

Komp je star 10 mjeseci. Win su 7-ca, 64 bita. Hard je WD green, 500 GB. Hard sam podijelio na dvije particije - C je 100 GB za win, D je ostatak. AV je Bitdefender total. Zadnjih 2 mjeseca mi se događa slijedeće: otvorim folder gdje je instalacija neke igre, a komp treba 2-3 minute da "očita" što je u folderu! Takva konfiguracija ne bi smjela to raditi - toliko "razmišljati"! C particija uvijek ima slobodno oko 50 GB! Koje je rješenje problema? Pomozite!

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Komp se uspori

HDTune i vidi u kakvom je stanju taj disk. I RAM provjeri (memtest86).

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
odjavljen
Komp se uspori

Mozda i skenirati sa nekim AV programom ?

Mozda se nakotilo gamadi ?

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Mijo2 kaže...

Hard je WD green, 500 GB. AV je Bitdefender total.

- Green baš nije "dobar" kao sistemski disk. {#}

- Drugo, da li je ovaj BitDefender legalan ili ilegalan? Probaj ga obrisati.

- Uz prijedloge kolega, još proskeniraj računalo s Hitman pro, AdwCleaner, ComboxFix, MalwareBytes antimalware free.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 22:12 (Valentin17).
13 godina
neaktivan
Komp se uspori

Probaj zamijeniti AVBitdef,sa nekim drugim.Poznato je da bitdef voli "preskenirati"tj. provjeriti svaki fajl prije upotrebe u pozadini.A i malo ga je "otežano" potpuno obrisati.Ponaša se više kao pijavica ili krpelj {#}.Jel imaš org licencu ili pirate,opet je razlika...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Testirao sam i RAM i HD. Sve je OK! Bitdefender je legalan. Licencu obnavljam kodom. Skeniran je komp sa Malweribytes-om i on nije ništa našao. Znam da je Wd green spor. Planiram u jednoj budučnosti staviti SSD! Čitao sam da AMD voli što bržu RAM memoriju. Ne znam koliko MHz ima moja memorija. Da li je, možda, to u pitanju? 

{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice