ovak,prosli tjedan sam si slozio komp,kupio dio po dio,imam od komponenata ovako: maticna MSI gforce mc61p socket am2,graf.ati radeon hd3870 512mb,procesor amd athlon 2.6Ghhz,2Gb DDR2 i hard disk sam stavio od laptopa 160Gb(posto vise nisam imo novaca za drugi).
e sad sve radi super,inst. sam windowse xp sp3 sa vista style-om(te windowse imam isto i na laptopu i sve 5),ali kad igram bilo koju igru npr. xmen origins,call of dutty 4,simse 3,grid,burnout il bilo kaj drugo od inst. na jednom komp mi se smrzne a to cujem po zvuku kad on pocne brejkat i onda se monitor ugasi i graficka prestane raditi(to sam skuzio jer ventilator na njoj se ne vrti).
i sad jedino kaj napravim i kaj je jedino upalilo a to je da istekam komp iz struje na pol min i onda ga upalim i sve 5 dok ne odem igrat nesto i nakon par min opet isto...znam da sam malo zakompliciro sa objasnjavanjem ali nadam se da sam najbolje objasnio....pa vas molim da mi pomognete stim sto me muci.

Kupi si bolje napajanje. Neko bolje je recimo ako nemaš puno novaca, fortron 400 W ili sl. Ja ga imam i zadovoljan sam jedino što i njega nagriza zub vremena. Danas imaš modernija napajanja sa boljim priključcima. OCZ, Corsair i sl. su moji favoriti. Nemoj baš isključiti ni grafu kao glavnog krivca. Najbolje je odnesi frendu pa je tamo optereti. Ako ne crkava, znači da je napajanje.