Pozdrav !
Nabavia sam nove komponente. Sve sam lijepo montirao i sredio. Krenuo sam overclockati procesor, puknuo na 4 GHz i došao do stabilnog napona : 1.2V.
Stvar je u tome što je prolazi sve stress testove kojim sam ga silovao, uključujući i memoriju. No u Skyrimu je bacio BSOD. Misleći da je nestabilan vratio sam sve na stock i nastavio igrati...
Igrao par minuta i dosadilo mi... Ugasio sam komp, sutra sam upalio i igrao, BSOD opet. Nekad mi zna bacati čak i kada po netu surfam... Već mi je pomalo iritantno i najrađe bih ga kroz pozor bacio. Instalirani su Windowsi novi, čak sam ponovno nakon što sam dobio BSOD instalirao sve lijepo nanovo i sada mi zna ponekad baciti.
U BSOD-u je pisalo: ''BAD POOL HEADER''
Neznam što to znači, ali iskreno sumnjam na HDD ili memoriju, čak mi se i Google Chrome rušio sam od sebe, mislio sam da je do njega, instalirao sam Firefox, on je radio par sati i on se rušio :S
Memoriju bih probao testirati, kao i HDD. Koje mi programe preporučate za test ?
Za HDD mi nemojte preproučiti HD Tune jer predugo traje, a memoriju bilo što ?
Ili ako znate do čega bi mogao biti BSOD slobodno pomagajte, čak pomalo sumnjam i na drivere od grafe, trenutno su 12.4 gore i govore da su oni problematični...
Pa bih molio pomoć !
Hvala