imam jedan SATA HDD 80GB i još sastrane imam 2 PATA HDD-a svaki po 80 GB kako da ih sve spojim da rade?..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jednostavno sata u sata konektor a ide u ide s tim da jumpere moras namjestit po zelji to ti nemogu rec jer neznam koji bi tio boot drive tako da...
U kojem smislu?
I da li je stvarno bila potrebna još jedna tema? NHF
evo ovako mi je SATA HDD je glavni..onda IDE HDD oba dva da stavim na Slave?
evo ovako mi je SATA HDD je glavni..onda IDE HDD oba dva da stavim na Slave?
nek ti sistem bude na sata disku..a kao zelis sa jednim kablom spojit 2 hardiska IDE onda pogledaj ovu sliku i to bijelo skini sa oba dva hdda i radit ce...barem su meni u proslom slucaju kad sam bio frendu radio :)
na jadnom IDE HDD-u dok skinem jumper onda mi je stavljano na rob mod..a na drugom hddu moram staviti da bude na rob modu..
nezeli mi ucitati tipkovnicu od pocetka paljenja windowsa kros BIOS ucitavanje pa sve do onog di pise welcome onda mi se ukljuci mis i tipkovnica :S
nezeli mi ucitati tipkovnicu od pocetka paljenja windowsa kros BIOS ucitavanje pa sve do onog di pise welcome onda mi se ukljuci mis i tipkovnica :S
kako spajas preko usba ili onog starog nacina? starije kompove nezeli bez tog starog nacina prikljucka tipkovnica radit dok komp posta tek u os-u
i to bijelo skini sa oba dva hdda i radit ce...barem su meni u proslom slucaju kad sam bio frendu radio :)
vecu glupost odavno nisam cuo,.. problem ovog foruma je sto mulci koji nemaju pojma slazu drugima skuplja slabija racunala, rijesavaju hardware\software probleme pisajuci napamet, a na google'u dobijes rjesenje u tren oka, cak im se neda provjerit svoje znanje, tek tolko da ne ispadne glup,.. prestrasno. Nemogu na jednom ide kablu bit istovremeno 2 master ili 2 slave'a pata hdd\ dvd-rw'a.
i to bijelo skini sa oba dva hdda i radit ce...barem su meni u proslom slucaju kad sam bio frendu radio :)
vecu glupost odavno nisam cuo,.. problem ovog foruma je sto mulci koji nemaju pojma slazu drugima skuplja slabija racunala, rijesavaju hardware\software probleme pisajuci napamet, a na google'u dobijes rjesenje u tren oka, cak im se neda provjerit svoje znanje, tek tolko da ne ispadne glup,.. prestrasno. Nemogu na jednom ide kablu bit istovremeno 2 master ili 2 slave'a pata hdd\ dvd-rw'a.
moze bit... ja sam probao i meni je radilo di je problem? ja sad imam u kompu bez da sam namjestavao jumpere dva ide citaca jednim ide kablom ..nisam ni ja mislio da ce radit al sljaka :)