Izbacivanje iz igre svake 2 sekunde

poruka: 3
|
čitano: 2.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozzdrav svima! Imam problem i nadam se da ćete naći riješenje pošto ja nisam...Radi se o izbacivanju iz igre na desktop svakih 2 sekunde (u najboljem slučaju 10 sekundi),igre iz kojih izbacuje su Pure i GTA San Andreas,druge nisam probavao...Radi se o DELL laptopu (Intel Pentium Dual Core 2.20 GhZ,ATI Mobility Radeon HD 4300 series,3 GB RAM,OS: WINDOWS 7 32-bit),kada sam na internetu npr. facebook,net.hr,bug itd. ili kada pišem,on mi stalno prozore (npr. internet explorer,google chrome,my computer itd.) izbjeljuje i potamnjuje (kao kada kliknete mišom van prozora i na prozor) pa nemogu pisati stalno kao npr. sada,stalno moram s mišom ponovo klikati na tekst kada bih napravio zastoj u pisanju da bi smislio rečenicu :S.Skenirao sam laptop sa NOD 32 antivirusnim programom i nije pronašao nijedan virus,isto tako sam ga skenirao sa malwarebytes programom i nije našao niti jedan malware...Drivere za grafičku sam tražio ali ih nigdje za skinuti nema :/ . Ja bih vas zamolio da mi pomognete na bilo koji način jer je novi laptop i želio bih da se to ispravi...:( 

HVALA unaprijed!

PS:Kada se god desi da nemogu više pisati nestane znak HR dolje u desnom kutu.Laptop i u stanju

mirovanja (kada nitko nije na njemu,a on radi) kao da radi neki proces,miš svako malo ima sa strane kružić koji

se pojavi kada "razmišlja".

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Izbacivanje iz igre svake 2 sekunde
ZigaX kaže...

:S.Skenirao sam laptop sa NOD 32 antivirusnim programom

Legalnim,naravno...

Uninstal i stavi Aviru,update,i odskeniraj... Ako ne pomogne,reinstal winsa sa formatiranjem diska i najnoviji drajveri.

Ako onda igre ne rade ili ti je preslab laptop ili je do hardverske greške.

15 godina
neaktivan

Pa ako ti nije problem stavi fiske win,prije bi mogao provjeriti sa TuneUp om ili necim slicnim da ti nije nekakva greska u pitanju

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice