HP skener roblem

poruka: 8
|
čitano: 2.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HP skener roblem

MOLIM pomoć ako ikako može

mz

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HP skener roblem

Radio je pa krepalo ili ga prvi puta koristiš? Uninstall drivera, ponovno ukopčavanje i kad skoči balon new hardware, navodi ga do cd-a sa driverom ili do foldera na računalu gdje ti je spremljen driver.

Ako ne trza na priključivanje i klikanje, možda je i mehanički uređaj u problemima.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HP skener roblem

probaću

mz
15 godina
HP skener roblem

probao i ništa dobio ovo

mz

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HP skener roblem

Kakva je situacija kada odeš u Control Panel pod kutak Scanners,Printers,Cameras?

Jeli sve prazno ili se Scanner spominje?  I još malo glupav savjet, uboden je u stražnji USB,ne na prednjoj masci kućišta?

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HP skener roblem

Hvala svima

deinstalirao sam skener,resetirao komp,ponovo sve iznova instalirao ,skinuo nove drajvere ,

SADA RADI dobro to jest besprjekorno...

izgleda da sam kod prve instalacije nešto fulao

sada je sve dobro,HVALA svima na savjetima

mz

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: HP skener roblem
morkan kaže...

Hvala svima

Nema na cemu :)

Za drugi put tek da znas..

Ako ti(vam) zatupi skener provjerite odnosno restartirajte service/process zvan Windows Image Acquisition (WIA) Naime, zna se "zaustaviti" sam od sebe ili korisnik ne restarta racunalo nakon instalacije skenera posto to nije zatrazeno od njega

Servis mora biti na Automatic jer Automatic (Delayed) radi probleme a Disabled onemogucava skeniranje i web kameru, jel?

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
15 godina
neaktivan
HP skener roblem

Imam problem s HP skenerom. naime, instalirao sam sve i priključio kako treba i svaki put kad pokušan nešto skenirati dobivam ovo:

http://imageshack.us/photo/my-images/838/skenerfailbmp.jpg/

Može li mi netko pomoći?  :)

Inače, jučer sam imao isti problem, pa sam sve odinstalirao i danas pokušao ponovo ali ništa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 22:56 (hoseR).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice