Hp 550 hard disk problem - valjda

poruka: 3
|
čitano: 2.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hp 550 hard disk problem - valjda

Problem je sljedeći:   Stariji laptop hp 550 je ispao na pod dok je vj. bio u sleep modu i nakon toga neće ući u win7, nego pokreće neki start up repair koji ne pomaže i restarta se opet i opet..

Odmah sam pomislio da je hard u pitanju te sam od istog takvog laptopa izvadio hard (sata fujitsu) na kojem su bili također win7 i normalno je ušlo u windowse i instaliralo sve drivere...da ne dužim!

Reko, to je to, zamjenim hard i sve 5! da bi nedugo zatim nabavio drugi hd marke hitachi iz acerovog laptopa (isto 5400 rpm) i montirao ga, da bi se dogodilo isto što i sa starim neispravnim hardom - start repair ili kad odem na start windows normaly desi se BSOD i restarta se odmah.

Pomislim, ni taj hard ne valja i spojim ga u komp, hard normalno radi! testiram s hd sentinelom pro i sve u redu s hardom!   

zanima me zašto u kompu radi a u laptopu ne i ima li tko kakav prijedlog ?   što da radim da osposobim laptop?

ps. hitachi 5400rpm 320 gb daje mi lik za 200 kn, jel dobar deal?  sorry zbog oftopica, ali da ne otvaram novu temu ili ne pišem u procjenama. Hvala!

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hp 550 hard disk problem - valjda

Najbolje da postaš taj BSOD da vidimo što piše.

17 godina
neaktivan
Re: Hp 550 hard disk problem - valjda

Probaj uraditi kompletnu instalaciju Win 7 na tom novom disku na HP550 laptopu i onda vidi da li je OK.

Ne možeš diskove sa instaliranim Win tek tako prebacivati sa jedne matične/laptopa na drugu/i i očekivati da radi.

Nekad stvarno i radi, ali većinom ćeš dobiti BSOD.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 21:39 (dragans).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice