Hewlett-packard amd a6-3420m nema driver

poruka: 2
|
čitano: 1.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hewlett-packard amd a6-3420m nema driver

Kupio sam laptop i kad sam donio kuci, vidim da nema instalacijski cd sa osnovnim driverima. mene sad zanima kako da nadjem driver za ethernet controller i to je to. windows 7 x64 ultimate sam instalirao medjutim windows nije mogao naci driver za ethernet card. Samo da mi se spoji na internet i nije problem za ostale drivere.

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Hewlett-packard amd a6-3420m nema driver
Prophet kaže...

Kupio sam laptop i kad sam donio kuci, vidim da nema instalacijski cd sa osnovnim driverima. mene sad zanima kako da nadjem driver za ethernet controller i to je to. windows 7 x64 ultimate sam instalirao medjutim windows nije mogao naci driver za ethernet card. Samo da mi se spoji na internet i nije problem za ostale drivere.

hvala

Evo link sa svim driverima, bolje je instalirat drivere proizvođača laptopa nego windowsove.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5098226&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5098225&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4059

To bi trebao bit HP ProBook 4535s, pošto nisi naveo točan model laptopa, nego samo oznaku procesora.

Provjeri koji je točno model, pa ćemo dat link za drivere za njega.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 15:50 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice