Hardver problem grafika

poruka: 14
|
čitano: 2.645
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
hardver problem

mislim da je hardver. komp se odjednom smrzne. i nemoguće ga je resetirati i pokrenuti,čak i na dugme. ugasim ga na letvi,ohladi malo i radi.kratko. probao sam memoriju,reset BIOS-a i opet isto. slika se smrzne i dok je u bios-u ! zato mislim da nisu windowsi itd. napajanje je novo.integrirana grafika. ploča stara 3 godine. monitor isto.temperature su normalne. help

Z
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 21:02 (opcom).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: hardver problem

jesi li probao reinstall windowsa?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran

ma nisam imam hrpu toga za instalirati,ne bih do jutra bio gotov. ali zašto kad mi se i u biosu zamrzne slika,čak i sa isključenim hardom...

Z
17 godina
neaktivan
Hardver problem grafika

Budi precizniji,kad se to pocelo dogadati?Mozes li uopce u windowse?

Ja bih ciljao na memoriju(makar si rekao da si to probao),zatim flash BIOS-a,pa zatim cak probao i sa grafickom karticom(posudio od nekoga),na kraju moze cak biti problem i u ploci.

Daj jos malo podatakaNamigiva

Btw.zanimljiv problemIzlanuo se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Hardver problem grafika

i ja sumnjam na ploču. kupnjom ploče opet sa integ grafom bi riješio sve. probao sam memoriju disk i monitor. napajanje nove. ne ne mogu u windowse. a flashanja biosa se bojim jer mi NIKADA NITKO to nije objasnio-kako ? znaš uzmeš disketu i bla bla. trebam upute klik po klik-ako se to uopće klika. sad eto nakon hlađenja vraćam podatke sa acronisom-image cijele particije pa bumo vidli što rekli zagijiSmijeh

Z
17 godina
protjeran

vratio sam acronisom cijelu particiju i opet je sve isto. znači windowsi nisu .sve sam preskenirao,defragmentirao,hard je nov....

Z
16 godina
neaktivan
opcom kaže...

vratio sam acronisom cijelu particiju i opet je sve isto. znači windowsi nisu .sve sam preskenirao,defragmentirao,hard je nov....

Ako ti se smrzava u biosu, windowse možeš zaboraviti. Isčupaj sve što nije potrebno za osnovni rad; hard, grafičku, modem ...
Postavi jumpere na ploči ako ih ima u default mode (po knjižici od ploče), ponovo izvadi memoriju i procesor, pobriši s kontakte memorije, pažljivo ih stavi da si siguran da su dobro sjeli i pokušaj ponovo. Ako te i dalje zeza smanjio si mogućnost na ploču ,memoriju i procesor (grafika je integrirana ako se ne varam), pa još možeš probati s drugom memorijom i to je to. Ne znam zašto misliš da bi flash biosa išta promjenio osim ako nisi ti flash-ao bios pa se to događa?
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 23:56 (bed).
16 godina
neaktivan

jesi li ikad pomislio da mozda hdd nije spojen kako treba,ili mozda jos neka komponenta

17 godina
protjeran

napisao sam da sam testirao i mijenjao memoriju. hard disk zna i moja baba spojiti,pogotovo sata. naravno da sam prvo pogledao kablove spojeve,hlađenje,resetirao bios. ja nisam flashao bios jer kažem-ne znam to napraviti. mislim da je pločla.

Z
16 godina
Hardver problem grafika

probaj staviti novu baterijicu na matičnu ili provjeri koliki napon daje ova

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hardver problem grafika

rekao si dA kad se ohladi radi normalno, da ti možda nemaš problem sa hlađenjem proca, da ti slučajno nije ventilator na cooleru riknuo.....

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
17 godina
Hardver problem grafika

hm ja sam imao isti taj problem na biostar ploci kad sam stavljao memoriju corsair ddr2 1066 na 2.1 volt kako i treba po specifikacijama i nije htjelo da radi , ma nema sanse... samo smrzne u biosu..i meni pukne film i dignem napon na 2.4v na ramu i sve proradi kako treba...

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

bila je ploča u pitanju. sve rješeno. hvala .

Z
8 godina
neaktivan
Hardver problem grafika

Pozdrav gospodo imam grafiku nvidia quatro 2000 ddr5 128 bit kad udjem u igru izbacuje mi crvene boje i zakoci se ekran i greje se moze li neko da mi pomogne inace je igra ets 2 hvala unapred 

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice