mislim da je hardver. komp se odjednom smrzne. i nemoguće ga je resetirati i pokrenuti,čak i na dugme. ugasim ga na letvi,ohladi malo i radi.kratko. probao sam memoriju,reset BIOS-a i opet isto. slika se smrzne i dok je u bios-u ! zato mislim da nisu windowsi itd. napajanje je novo.integrirana grafika. ploča stara 3 godine. monitor isto.temperature su normalne. help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi li probao reinstall windowsa?
ma nisam imam hrpu toga za instalirati,ne bih do jutra bio gotov. ali zašto kad mi se i u biosu zamrzne slika,čak i sa isključenim hardom...
Budi precizniji,kad se to pocelo dogadati?Mozes li uopce u windowse?
Ja bih ciljao na memoriju(makar si rekao da si to probao),zatim flash BIOS-a,pa zatim cak probao i sa grafickom karticom(posudio od nekoga),na kraju moze cak biti problem i u ploci.
Daj jos malo podataka
Btw.zanimljiv problem
i ja sumnjam na ploču. kupnjom ploče opet sa integ grafom bi riješio sve. probao sam memoriju disk i monitor. napajanje nove. ne ne mogu u windowse. a flashanja biosa se bojim jer mi NIKADA NITKO to nije objasnio-kako ? znaš uzmeš disketu i bla bla. trebam upute klik po klik-ako se to uopće klika. sad eto nakon hlađenja vraćam podatke sa acronisom-image cijele particije pa bumo vidli što rekli zagiji
vratio sam acronisom cijelu particiju i opet je sve isto. znači windowsi nisu .sve sam preskenirao,defragmentirao,hard je nov....
vratio sam acronisom cijelu particiju i opet je sve isto. znači windowsi nisu .sve sam preskenirao,defragmentirao,hard je nov....
jesi li ikad pomislio da mozda hdd nije spojen kako treba,ili mozda jos neka komponenta
napisao sam da sam testirao i mijenjao memoriju. hard disk zna i moja baba spojiti,pogotovo sata. naravno da sam prvo pogledao kablove spojeve,hlađenje,resetirao bios. ja nisam flashao bios jer kažem-ne znam to napraviti. mislim da je pločla.
probaj staviti novu baterijicu na matičnu ili provjeri koliki napon daje ova
rekao si dA kad se ohladi radi normalno, da ti možda nemaš problem sa hlađenjem proca, da ti slučajno nije ventilator na cooleru riknuo.....
hm ja sam imao isti taj problem na biostar ploci kad sam stavljao memoriju corsair ddr2 1066 na 2.1 volt kako i treba po specifikacijama i nije htjelo da radi , ma nema sanse... samo smrzne u biosu..i meni pukne film i dignem napon na 2.4v na ramu i sve proradi kako treba...
bila je ploča u pitanju. sve rješeno. hvala .
Pozdrav gospodo imam grafiku nvidia quatro 2000 ddr5 128 bit kad udjem u igru izbacuje mi crvene boje i zakoci se ekran i greje se moze li neko da mi pomogne inace je igra ets 2 hvala unapred