Grafička 8800GTS "crte po displayu"

poruka: 11
|
čitano: 6.927
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Vertikalne crte po ekranu su se pojavile.

Nije moja grafička..pretpostavljam da je riknula..

Međutim kad je stavim u svoj comp i napravim printscreen sve je ok(i dalje su na ekranu verikalne crte)

Sad pitanje..je li to za baciti ili..

Ovo je izgled printscreena(zanemarite ovo bijelo to sam ja obrisao).. u stvarnosti je potpuno drugačije..vertikalne crte-smetnje

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 2:31 (Crojumper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ispeci je u pecnici,imas temu o tom

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Grafička 8800GTS "crte po displayu"
Crojumper kaže...

Međutim kad je stavim u svoj comp i napravim printscreen sve je ok(i dalje su na ekranu verikalne crte)

Ovo je izgled printscreena(zanemarite ovo bijelo to sam ja obrisao).. u stvarnosti je potpuno drugačije..vertikalne crte-smetnje

moras uslikati ekran sa foticem,jedino tako mozes,sa prtSC ces uvijek dobiti cisti desktop jer je sa samim desktopom sve u redu a graficka ne salje pravilno sliku na monitor

polako rikava memorija

nema tu spasa,mislim da pecnica tu ne moze pomoci,jer da je doslo do hladnog lema negdje ona bi se odmah ugasila i ne bi radila ove crte i slicni artefakti su klasican znak odlaska memorije

graficka ti polako odlazi,nemoj je opterecivati igrama jer ce to samo ubrzati stvari

ali nista te ne kosta pa probaj sa pecnicom

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
15 godina
neaktivan

Ispeci ju,nemaš šta izgubiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Ma meni su isto bile crte po ekranu, pa je proradila nakon pečenja. Mislim da sa 8800 imaš velike šanse da proradi.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ako nema garancije onda je mozes peci.

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

hahah,,ovo mi je najjaca stvar sa tom pecnicom,ali funkcionira {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

E kada je moja 8800GTS isto tako otišla onda nisam znao za to pečenje grafa hehe. Ali je i bila pod garancijom pa sam dobio u zamjenu 9800gt {#} Ali da izgleda sam pečenja nemaš drugih opcija(garancija mi se čini da je vjerojatno istekla...)

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Grafička 8800GTS "crte po displayu"
Crojumper kaže...

99% da ce pecnica pomoci...preporucam ti da si proucis malo i  ovu temu.

8800GTS( GT, Ultre) skoro pa ziher prorade nakon "rerne" sto si mogao i sam zakljucit. Pusti one pametnjakovice sto kakaju bezveze i ne vjeruju u takve stvari, ali da imalo razmiju neke stvari znali bi zasto se GPU grije u rerni i zasto prosljaka.

Ako zapnes javi!

Sretno i javi kako je proslo...hebiga nista ne mozes izgubit, samo mozes biti u plusu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina

Hvala ljudi svima na pomoći..

Grafička je naravno bez garancije, a vlasniku sam savjetovao kupnju nove(Ati HD5670-negdje oko 600kn) pošto mu je proc athlon 64 x2 5000+..

Grafičku ću naravno probati u pećnici "zapeći" jer nema se tu šta izgubiti..ako uspije odlično, ako ne ide u kantu..

Nisam uslikao ekran, a ne da mi se ponovno je stavljati u svoj pc..uglavnom to je to što svi manje više govorite.

Evo i par slikica grafulje

Ništa..idem sad to fino probati zapeći pa javim rezultate i bacim koju slikicu u temu

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx

Hvala još jednom svima

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 14:51 (Crojumper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice