Gasi se pri pokretanju

poruka: 16
|
čitano: 4.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gasi se pri pokretanju

ljudi pomagajte zamjenio sam prijatelju maticnu jer mu je stara neispravna,komp je radio 2 dana normalno a sad se pri pokretanju odmah ugasi ne prode ni 5 sec neznam stvarno u cemu je problem maticna je nova napajanje sam ispravno takodjer stavio

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gasi se pri pokretanju

Probaj ovako prvo izvadi miša i tastaturu pa probaj upaliti računalo, drugo izvadi grafičku karticu i spoji sliku na matičnu ploču te probaj upaliti računalo, treče izvadi po jednu memoriju ako ih imaš više i probaj upaliti računalo e ako ti ni onda neče da se upali imaš problema sa procesorom.

17 godina
Gasi se pri pokretanju

well said :D

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 2 hvala 0
18 godina
Gasi se pri pokretanju

Da a da ti prvo videš jesi li stavio pastu na proc i da li je dobro sjeo cooler na proc?

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gasi se pri pokretanju

a onda je problem u procesoru jer sam ga palio bez tipkovnice i misa,graficku nema intergriranu tj, na maticnoj a memorija je samo jedna, kad sam vadio procesor na jednoj strani su mi se iskrivile dvi tri zicice il kako se vec strucno zovu nemam pojma ja samih ispravio i procesor je sjeo u utor normalno ima li to kakve veze

0 1 hvala 0
16 godina
Gasi se pri pokretanju

Ima jer gledaj jednu stvar u malo starijih tipa kao sto je moj komp ako hladnjak i ventilator ne nasjednu na proc kako treba racunalo se upali rtadi jedno 3 do 5 sec i samo se ugasi,zato to provjeri pa javi!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gasi se pri pokretanju

inace kad izvadim procesor maticna se jednako gasi kao i sa njim,nego danije do maticne isti problem mi je bio prije par dana kad sam uzeo prvi put ovu asusovu maticnu,jucer sam je zamjenio za istu novu jer sam mislio da je do nje,kuci sam sve spojio i radilo je no kod drugog paljenja nastajetaj problem s gasenjem, mozda je neispravna cijela serija maticnih

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
promaja kaže...

a onda je problem u procesoru jer sam ga palio bez tipkovnice i misa,graficku nema intergriranu tj, na maticnoj a memorija je samo jedna, kad sam vadio procesor na jednoj strani su mi se iskrivile dvi tri zicice il kako se vec strucno zovu nemam pojma ja samih ispravio i procesor je sjeo u utor normalno ima li to kakve veze

CPU moze radit i bez nekih pinova, a ako si ih izravnao i nisu puknuti znaci da je sve ok......no obrati paznju na procesor tj. dali je dobro sjeo u socket te da ne stoji malo "u zraku" ili nesto sl.

Izvadi jos jednom CPU, poravnaj pazljivo pinove (kreditna kartica je ok za to ili nesto slicno), lijepo stavi CPU u socket i pazi da sjedne kako treba, stavi pastu (znas koliko!?) i vent te probaj onda upalit.

Jesi pospajao sve kako treba 100%?

Koji je tocno komp u pitanju....znaci koja je konfiguracija?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Gasi se pri pokretanju

sve sam spojio ok pinove sam par puta pregledao bas sa karticom kako si rekao,komp ima 2gb rama, grafa je atijeva neznam tocno koja 512mb,250 gb diska, procesor amd athlon x2 5000+ i maticna neka asus socket am2 mn268 plus tako nesto nista extra

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gasi se pri pokretanju

ljudi poludit cu maloprije ga palim i on podigne windowse normalno restartiram opet podigne no nije dugo radio zablokira i ugasia se,sad opet nece upali 3sec radi  i ugasi,mozda je stvarno problem u termopasti jer je nisam stavljao?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LoL bez zafrkancije... jel ti socket dobar za taj procesor?
In Control
15 godina
neaktivan

socket je am2 a procesor amd athlon x2 5000+,mislim da je

16 godina
neaktivan
promaja kaže...

ljudi poludit cu maloprije ga palim i on podigne windowse normalno restartiram opet podigne no nije dugo radio zablokira i ugasia se,sad opet nece upali 3sec radi  i ugasi,mozda je stvarno problem u termopasti jer je nisam stavljao?

Iss....pa rebao si staviti pastu! Stavi je sada obavezno jer moguce da se komp gasi posto se procesor pregrijava sto je sasvim normalna stvar jer nema paste! Znaci princip "zrno rize" na sredinu procesora i samo stavi vent gore i to je to......

P.S.

Skini sve dolje i procitaj koji je procesor u pitanju i tocnu oznaku maticne ploce......ako treba uslikaj je i uploadaj je negdje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 18:19 (win32).
15 godina
neaktivan
Gasi se pri pokretanju

i nakon teske muke likiz hg spota je ustanovio da je preslabo napajanje za maticnu te da je pregorila,trebamsad kupit drugo napajanje a maticnu salju u zagreb na testiranje a ja se nadam da cu dobit novu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
promaja kaže...

i nakon teske muke likiz hg spota je ustanovio da je preslabo napajanje za maticnu te da je pregorila,trebamsad kupit drugo napajanje a maticnu salju u zagreb na testiranje a ja se nadam da cu dobit novu

To je osnovno na sta si trebao paziti kad si sklapao konfu...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
neaktivan
Gasi se pri pokretanju

ma to je prijateljevo racunalo koje je kupio prije 2 god iz hg spotove ponude vec sastavljeno ja inace tako ne kupujem racunala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice