Gašenje računala-samo od sebe

poruka: 5
|
čitano: 2.131
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
hej,ljudi.Ovako: Prvo,računalo je stolno,jako mu dugo treba da boota,a onda nakon nekog vremena rezolucija postane mala,da bih nakon toga morao restartatri računalo,a drugo je da kada otvorim kućište računalo se samo isključi,u početku je bilo restartiranje,a sada se skroz gasi!
MBO:gigabyte ga-m61pme-s2
CPU:amd semperon le-1150 (2.0 ghz)-65 nm tehnologija
RAM:apacer 1 gb ddr2
PSU:oc-400W
GPU:integrirana na matičnoj-nvidia geforce 6150-128 mb
HDD:seagate 80 gb
Meni je jako čudno kako su mi uopće uspjeli installirati windowse 7 kada imam 1 gb rama,a piše mi u my computeru da je 896 mb moguće na korištenje(usable),windowsi su 7,32 bit...
pozz
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Gašenje računala-samo od sebe
alen4430 kaže...
hej,ljudi.Ovako: Prvo,računalo je stolno,jako mu dugo treba da boota,a onda nakon nekog vremena rezolucija postane mala,da bih nakon toga morao restartatri računalo,a drugo je da kada otvorim kućište računalo se samo isključi,u početku je bilo restartiranje,a sada se skroz gasi!
MBO:gigabyte ga-m61pme-s2
CPU:amd semperon le-1150 (2.0 ghz)-65 nm tehnologija
RAM:apacer 1 gb ddr2
PSU:oc-400W
GPU:integrirana na matičnoj-nvidia geforce 6150-128 mb
HDD:seagate 80 gb
Meni je jako čudno kako su mi uopće uspjeli installirati windowse 7 kada imam 1 gb rama,a piše mi u my computeru da je 896 mb moguće na korištenje(usable),windowsi su 7,32 bit...
pozz

Teško je odrediti što bi bio uzrok, ali win7 ide bez problema i na 512 MB RAM-a. Sama brzina rada je diskutabilna, ali moguće je. provjereno.

Sažetak prošlih izbora: kopanja ista, a svinje zamijenjene...
15 godina
Re: Gašenje računala-samo od sebe
pa što onda preporučuješ,da stavim ram ili neki drugi dio novi,hoće onda biti brži ili?
pozz
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
15 godina
neaktivan

Za potpuno gašenje, bez toga da ostanu ventilatori upaljeni, je krivo napajanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi krenuo od napajanja, iako se radi o nezahtjevnoj konfi, onda memorija, mbo itd.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice