Frame dropovi u igrama

poruka: 10
|
čitano: 2.656
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Frame dropovi

Imam novu gigabaytovu grafičku karticu nvidia 460 gtx 768 mb oc, proc Amd athlon II X4 635 i 2 gigabajta memorije kingmax 800 mhz !

Problem je taj sto kad igram bad company 2 imam frame dropove u rasponu od 45 do 50 frejmova znaci sa otprilike 80 na 35 ili cak nekad 25 frejmova uz razna trzanja koja mi se javljaju stalno,  igra mi ne ide glatko a na ovu konfiguraciju trebo bi je igrati bez problema ikakvih. I čudno je to sto igro na high detaljima ili low detaljima nema razlike u frejmovima gotovo su isti ... pa bi molio dali itko zna u kojoj je komponenti problem i sta da radim vise jer cu poluditi... novi drajveri sve sam operativne sustave promijenio i probao i nikakve razlike u poboljšanju !!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frame dropovi -trebam pomoč

Jesi provjerio temperature?

I jel ti se to događa samo u toj igri ili u drugima isto?

http://vocaroo.com/?media=vTI0Gt85vtxkjp2Jx

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Frame dropovi

za high/low detalje ti je vezan samo procesor jer sma ju i ja tako igrao bez obzira na postavke (izmedu 25 i 45fps). moguce da ti se procesor davi zbog nekog mosterioznog razloga?

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
neaktivan
Frame dropovi u igrama

Jesam temperature su sasvim ok!!!

Zauzece procesora izmedju 65 do 80 posto kako kada a usto proc je i novi nedavno sam ga uzeo mislim nije šrot od proca a minimalne requirment su athlon x2 6000 , 2 giga rama i 7600gt grafika tako da ono mora da leti!!! Nisam jos probao nikoju drugu igru ali hoču ali bez obzira moralo bi da fercera mislio sam da je nekompatibilnost u pitanju a li ne vjerujem ni u to pu o nesto sumnjam na proc jos jedino jest da je i to glupavo ali bože moj ove bolestine nekada nemaju granica.... Viče

0 0 hvala 0
16 godina
Frame dropovi u igrama

Mozda ima onaj poznati Alt-Tab bug, od njega je patila moja 8800GTS, ugl nakon nekog vremena provedenog u igri frame se spusti na jako niske razine no kad  se stisne alt-tab i vrati nazad u igru, frame se vrati na onaj kakav je bio na pocetku. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frame dropovi u igrama

čekaj ne kužim?!Izlanuo se u kojem smislu misliš da ima veze alt+ tab to u igri mislim da ni ne radi da bi izasao na desktop samo moras koristiti ctr+alt+del, onda ako ti ostane tsk manager upaljen onda se moze koristiti alt +tab ali nisam primjetio tu veliki ucinak na frejmove!! pojavljuje ni se drop taj kod naglog okretanja naprimjer u strane pomaka ili dizanja optike ili nisana nekad u dvoboju napucavanja itd... to mi se dogadjalo i na staroj grafici za koju sam mislio da je ne ispravna ali je bila ispravna izgleda !!!

0 0 hvala 0
16 godina
Frame dropovi u igrama

Eksperimentiraj s driverima onda, najnoviji nisu uvijek najbolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Frame dropovi u igrama

a ne znam ni sam probao sam i sa starim mislim da dodje sve na isto,  za poluditi, najgore mi je da kupim neku komponentu drugu na kraju se uspostavi ili bude isto :-(

15 godina
Frame dropovi u igrama

podigni AF sa 4x na 8x u toj igrici Namigiva

općenito ta igrica na nekim konfama dobije boost kada se AF koji izaziva probleme podigne...

razlog nepoznat Neodlučan

Kada je učenik spreman, učitelj se sam pojavi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Frame dropovi u igrama

ajde nek ljudi koji imaju nvidiju 460 gtx sa 768 mb rama kazu kako se njima krecu frameovi i jel imaju velikih frame dropova.

posto sam mu prijatelj znam na kojim Tango igra postavkama to su:1024x768,teksture high,terrain high,shadows low,effect low,2x aa,4x anistrophic.

pa tko ima graficku ako hoce neka proba samo da vidimo koliko ce frameova drzati i koliki ce biti frame dropovi.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice