Imam novu gigabaytovu grafičku karticu nvidia 460 gtx 768 mb oc, proc Amd athlon II X4 635 i 2 gigabajta memorije kingmax 800 mhz !
Problem je taj sto kad igram bad company 2 imam frame dropove u rasponu od 45 do 50 frejmova znaci sa otprilike 80 na 35 ili cak nekad 25 frejmova uz razna trzanja koja mi se javljaju stalno, igra mi ne ide glatko a na ovu konfiguraciju trebo bi je igrati bez problema ikakvih. I čudno je to sto igro na high detaljima ili low detaljima nema razlike u frejmovima gotovo su isti ... pa bi molio dali itko zna u kojoj je komponenti problem i sta da radim vise jer cu poluditi... novi drajveri sve sam operativne sustave promijenio i probao i nikakve razlike u poboljšanju !!!

u kojem smislu misliš da ima veze alt+ tab to u igri mislim da ni ne radi da bi izasao na desktop samo moras koristiti ctr+alt+del, onda ako ti ostane tsk manager upaljen onda se moze koristiti alt +tab ali nisam primjetio tu veliki ucinak na frejmove!! pojavljuje ni se drop taj kod naglog okretanja naprimjer u strane pomaka ili dizanja optike ili nisana nekad u dvoboju napucavanja itd... to mi se dogadjalo i na staroj grafici za koju sam mislio da je ne ispravna ali je bila ispravna izgleda !!!