1. Molim moderatore da mi ne zakljucavaju ovu temu kao i proslu, pa sam ju morao preseliti u neku temu staru 2 god. i jos mi nitko nije odgovorio!
tag: film, bluray, graficka, 720p, 1080p, steka, samsung 32eh5000, usb, prijenosno HDD...
Ovako:
Na poklon od bratica sam danas dobio 2 ista filma ali jedan je 720p a drugi je 1080p. Na pc-u imam graficku Ati radeon HD 5450 512mb ddr3. Kako mi je pc spojem sa Led tv-om Samsung 32eh5000, full hd, probao sam pokrenuti oba filma na pc-u. Ovaj od 720p, recimo, normalno ga pokrece, zvuk uopce ne kasni, slika je odlicna. Kada ubacim isti film samo od 1080p, slika je perfektna, ali zvuk kasni, slika trza, steka...Oba filma su potpuno nova, nisu ostecena.
Zanima me sljedece:
1. Jel' moguce da je graficka preslaba za ovakve filmove ?
2. Da li mogu kupiti prijenosni HDD, i ukopcati ga u tv i tako pustati filmove ? Da li bi onda na tv-u stekalo ? posto je on full hd i ima usb prikljucak ...
3. Ima li jos koja solucija ? Jer nemam sada previse novca za bacanje, da uzmem puno jacu i zahtjevniju graficku. A i napajanje mi je preslabo za jacu graficku...no name 300W

čudno...