Epsonstylus dx4050

poruka: 9
|
čitano: 5.919
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
epsonstylus dx4050

Hitno mi treba pomoć!Imam printer EPSONSTYLUS DX 4050 - on je zapravo 3 in 1 - skener,printer i kopir - To za skener,nikada nisam probala,zato što ne znam koristiti!Možete mi objasniti kako se koristi sa skenerom,kako ga pokrenuti i treba li mi neki program za skeniranje? :) Evo slika printera!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: epsonstylus dx4050

http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=en-GB&data=lkuCfcvA9cw77whFcRdwis4JOQH9mtNd&tc=6

Odaberi operativni sustav, skini i instaliraj drivere i instaliraj epson scan i sa njim skeniraj. Pozdrav.

17 godina
neaktivan
BeBuBi kaže...

Hitno mi treba pomoć!Imam printer EPSONSTYLUS DX 4050 - on je zapravo 3 in 1 - skener,printer i kopir - To za skener,nikada nisam probala,zato što ne znam koristiti!Možete mi objasniti kako se koristi sa skenerom,kako ga pokrenuti i treba li mi neki program za skeniranje? :) Evo slika printera!

uz printer si dobila cd sa programima među kojima je i program za skeniranje Epson Scan , on ti služi za skeniranje. pokreće se ili ikonom na desktopu ili kroz all programs>epson.

kad ga pokreneš , stavi ono što želiš skenirati u skener, i klikni na Preview gumb u programu i očitat će ti ono što si stavila skenirati, sad na slici koju vidiš pomakneš granice skeniranog područja da obuhvate samo ono što želiš skenirati i klikneš na Scan gumb u programu, zatim će se uskenirati to, nakon toga to trebaš spremiti

osim takve uporabe možeš kopirati i paljenja kompjutera , samo staviš ono što hoćeš kopirati i stisneš gumb kraj kojeg je oznaka crne boje ako kopiraš u crno bijelo, ili gumb kraj koje je oznaka u bojama za kopiranje u boji

13 godina
neaktivan

Našla sam taj CD,instarila šponovno EPSON SCAN i onda mi ešto pokaže,veliki crveni x i nešto piše!Nikako neće da krene :(

15 godina
neaktivan

Ti driveri na CDu su "stari". Napiši koji operativni system koristiš da te se uputi na prave drivere. Baš jučer sam prijatelju rušio "stare" winse i dizao Win7x64 i dotični printer. Radi sve +5

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
13 godina
neaktivan
Epsonstylus dx4050
evo ovako ja sam dobio takav printer i sada uspio sve nareditri da kopira i printa i skenira bez problema samo sto kada se isprinta ili iskopira ili u boji ili crno nije važno preko cijelog teksta i slike u širinu idu bijele crte i to po cijeloj stranici...molim pomoć
THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Epsonstylus dx4050
dumina kaže...
evo ovako ja sam dobio takav printer i sada uspio sve nareditri da kopira i printa i skenira bez problema samo sto kada se isprinta ili iskopira ili u boji ili crno nije važno preko cijelog teksta i slike u širinu idu bijele crte i to po cijeloj stranici...molim pomoć

Ne idu bijele crte nego je nepotpun ispis. Začepljena je ispisna glava.

13 godina
neaktivan
Epsonstylus dx4050
a kako da je očistim
THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Epsonstylus dx4050
dumina kaže...
a kako da je očistim

u opcijama pod Maintenenace > Clean print head.. ako ne uspije...mozes ga baciti u "smeće"

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice